Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ubacivanje slika u java program?

[es] :: Java :: Ubacivanje slika u java program?

[ Pregleda: 4577 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

JAVA89

Član broj: 181585
Poruke: 13
77.46.227.*



Profil

icon Ubacivanje slika u java program?17.05.2008. u 10:52 - pre 160 meseci
Kako da ubacim sliku u java codu? Koristim JCreator i kada napravim polje recimo ImageIcon loadIcon= new ImageIcon("load.gif"); i zakacim sliku za dugme tipa load=new JButton ("Load",loadIcon); on nece da edituje sliku.Zasto?
 
Odgovor na temu

zmau
Dragan Jovanović
programer
Šabac

Član broj: 80834
Poruke: 290
88.200.65.*



+80 Profil

icon Re: Ubacivanje slika u java program?20.05.2008. u 15:35 - pre 160 meseci
Je l taj JCreator IDE za javu ? Tj program za programiranje ? Ako jeste, zašto bi se on uopšte bavio editovanjem slika ? To nije njegov posao.
it works on my machine
 
Odgovor na temu

grizzly
Beograd

Član broj: 7978
Poruke: 262



+4 Profil

icon Re: Ubacivanje slika u java program?20.05.2008. u 16:46 - pre 160 meseci
Mislio je decko verovatno da prikaze sliku. Ne koristim JCreator pa ne mogu da ti pomognem
 
Odgovor na temu

a zo zo

Član broj: 117395
Poruke: 189
89.216.112.*



+1 Profil

icon Re: Ubacivanje slika u java program?28.05.2008. u 22:36 - pre 160 meseci
Mislim da je za takve stvari i ostale potrebno preci na nesto srecnije, npr. Eclipse. To cu i ja da uradim vjerovatno, a JCreator sam i ja koristila...
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: Ubacivanje slika u java program?

[ Pregleda: 4577 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.