Citat:
zarsilic: Nije u tome problem. Ni 5D u onim uslovima ne bi bio bolji. Ako se tome dodaju i okolnosti pod kakvim se ono vrsi, postaje jasno zasto su slike "mutnjikave".
Slazem se, ALI...
koliko sam ja ukapirao
crnibombarder je hteo da prezentuje kako taj njegov komlet radi, u nekoj vrsti "test" fotke za
dsnajde5-a (i pomogne mu oko izbora tele objektiva), a ne smislenoj fotki sa kompozicjijom, motivom, kadrom...
a ako je vec hteo to da prezentuje, sam je trebao da "ubode" trenutak za pravu test fotku, (lep suncan dan, vedro, cisto, bez magle, bez isparenja)... ova njegova slika nicim ne opravdava epitet "odlican" uz taj objektiv, i pre moze da deluje zbunjujuce nego odlucno, pogotovo za nekog ko tek treba da udje u L "zonu" i nije dovoljno iskusan da moze sam (kao Nebojsa npr.) da po sitnicima i detaljima u losem "potpisu" prepozna vrhunski "pedigre". (uostalom i sam si pominjao "L smek", a tu se dobro zna sta se sve podrazumeva pod tim).
btw.
to jeste odlican objektiv, za 450D ne znam kakvo je telo, te o tome necu da sudim, ali postavljena slika je samo kontraproduktivna onome sto je trebalo da docara.
Zato sam ja zakacio sliku ispod, kao prikaz da takvo staklo moze i mnogo bolje...
Bez zamerke.