Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

VB.NET 2008, Crystal Reports

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: VB.NET 2008, Crystal Reports

[ Pregleda: 2012 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

flighter_022
NS

Član broj: 18499
Poruke: 688
41.204.224.*

ICQ: 23089150


+224 Profil

icon VB.NET 2008, Crystal Reports25.03.2008. u 11:32 - pre 146 meseci
Crystal report podatke vuce preko ODBC-a, iz stored procedure.... Kako da iz aplikacije prosledim jedan ili vise parametara propceduri?
 
Odgovor na temu

fpedja
Beograd

Član broj: 145092
Poruke: 76
*.xdsl.beograd.com.



Profil

icon Re: VB.NET 2008, Crystal Reports25.03.2008. u 13:20 - pre 146 meseci
Ti u Crystal Reportu možeš da postaviš koliko hoćeš parametara u opciji Parameter Fields! A iz aplikacije mu prosleđuješ vrednosti preko
crystalreport1.SetParameterValue(0, vrednost)
gde je 0 redni broj parametra.
 
Odgovor na temu

flighter_022
NS

Član broj: 18499
Poruke: 688
41.204.224.*

ICQ: 23089150


+224 Profil

icon Re: VB.NET 2008, Crystal Reports26.03.2008. u 07:57 - pre 146 meseci
Hvala!

Tako to ide kad od drveta sumu ne vidim...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: VB.NET 2008, Crystal Reports

[ Pregleda: 2012 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.