Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...

[ Pregleda: 5915 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Danci-Sombor
Danijel Celarevic
Sombor

Član broj: 151580
Poruke: 301
79.101.178.*

Sajt: www.antique-serbia.com


Profil

icon Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...02.03.2008. u 23:57 - pre 176 meseci
Ovako imam PHP brojac uradjen i sad ja treba da ga prebacim na moj sajt koji je radjen u html-u...

Evo i fajlova ...

www.antique-serbia.com/brojac
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
79.101.182.*



+35 Profil

icon Re: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...03.03.2008. u 00:08 - pre 176 meseci
Das fajlovima .php ekstenziju, npr.

Ali, zar nije mnogo lakse da iskoristis neki od milion besplatnih brojaca, gde samo podesis parametre, kliknes, dobijes kod i stavis to na svoj sajt?
 
Odgovor na temu

mizob

Član broj: 13465
Poruke: 1108
*.rcub.bg.ac.yu.



+5 Profil

icon Re: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...03.03.2008. u 00:08 - pre 176 meseci
Oni fajlovi sto imas tamo, pogledaj kod, to ti nije brojac, vec css pravila definisana u njemu.
Inace, probaj sa google ponekad da nadjes odgovor, manje bi vremena utrosio nego vamo sto si otkucao.
http://www.google.com/search?q...:official&client=firefox-a


Ubacujes sa:

Code:
 <?php include("fajl.php"); ?> 

 
Odgovor na temu

kazil
Robert Bašić
Full time PHP dev :)
Bačka Topola - Novi Sad

Član broj: 120044
Poruke: 686
*.cable-3.sattrakt.net.

Jabber: robertbasic@elitesecurity.org
ICQ: 446475288
Sajt: robertbasic.com


+2 Profil

icon Re: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...03.03.2008. u 07:45 - pre 175 meseci
http://www.statcounter.com/ besplatan je, lako se ubacuje, imas razne statistike. probaj, dobar je.
 
Odgovor na temu

Paimonia
Nikola Tulimirović
Paimonia
Banjica

Član broj: 99942
Poruke: 41
79.101.128.*

ICQ: 169128252
Sajt: www.sviposlovi.com


Profil

icon Re: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...12.03.2008. u 02:22 - pre 175 meseci
1. Nemoj da koristiš brojač, ako nemaš bar jedan dobar razlog da ga koristiš.
2. Nemoj slikama da daješ alt poput reči gornje. Kroz alt Google-u saopštavaš o čemu se tu radi. Na taj način možeš da poboljšaš svoj položaj u pretragama. Pretpostavljam da ne želiš da te Google prikazuje kada neko traži nešto gornje, na primer Gornji Milanovac.
Ideš li ženama, ponesi bič! - F. W. Nietzsche
www.sviposlovi.com
www.thelandofintellect.org
 
Odgovor na temu

NeonDragon
onaj odande
Pančevo

Član broj: 169069
Poruke: 184
*.adsl-3.sezampro.yu.

Sajt: www.neondragon.iz.rs


Profil

icon Re: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...12.03.2008. u 07:13 - pre 175 meseci
meni se cini da ljudi stavljaju brojace da bi pokazali koliko je njihov sajt posecen... ako mora brojac, onda www.statcounter.com, a ako ne mora, daj googlu da ti meri statistiku
what would master yoda do? your but, kick it, he would.
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kako PHP brojac poseta prebaciti u HTML...

[ Pregleda: 5915 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.