Citat:
Ixqq je napisao:
Dobro, svi vi znate da ja volim malo da opisujem (neko je rekao da sam opisao ES kao Havaje :) i nije se prevario)....Sta se tu moze.
Ali bre decko hoce da nauci instalaciju, rad u grafickom okruzenju, prevodjenje, bla, bla, bla - da nauci! Moze da proba i sl. ali da nauci - pa to nece moci za vikend. Mislim da ste me shvatili. Ali kod opisa bas i nisam puno preterao ;) Heh...
Ej bre, Ixqq - bas si dileja! Ovo "za vikend" je bila sala -
mala sala, znas ono ha, ha, ha... Znam i ja da to nije neki korisnicki program koji moze da se prezentira za pola sata! Naravno da ja ne trazim da "naucim" Linux za par dana, nego da me neko malo uputi, pa da ja malo radim sam, pa da opet nekog pitam kad mi negde zapne i tako to... Bas ono - napredovanje uz pomoc tutora (ali humanoidnog)!
Mene, da budem iskren, Linux plasi - zato se ja i ne usudjujem da uzmem neki tutorial ili kupim knjigu "Linux for dummies" i tako krenem. Puno je lakse kad nesto dobijes sazvakano, a poznato je da je pocetak najtezi...
Znaci, ne radi se o par casova "za vikend" - moze to da bude i par meseci, sve zavisi koliko cu ja da se primim na to. Ko zna, mozda nadjem sebe u tome pa mi to bude glavna stavka u CV-u.
Eto, pa ako ima neko raspolozen za prenosenje znanja, nek mi se javi na e-mail. I obecavam, nisam ja bas toliki duduk da ce neko da izgubi zivce sa mnom, samo sam se salio malo na svoj racun :-)