Jedna od zanimljivih opcija u ovakvim situacijama jeste indirektno oglasavanje putem domacih elektronskih casopisa/biltena tipa:
www.mikro.co.yu (dnevne Mikro Vesti)
www.pretraga.co.yu (mjesecni e-casopis Pretraga & Pretrazivanje)
www.iqm.co.yu (nekoliko e-zinea na mjesecnom nivou, vezanih za e-poslovanje i e-marketing)
www.vibilia.co.yu (takodje zanimljiva opcija za potencijalno oglasavanje)
U prvom redu to su kratki placeni (sponsored) tekstovi, ili kratke tekstualne reklame. Inace, zamolio bih Dragana Varagica, kao vlasnika e-zineao P&P, da prokomentarise ovakav vid oglasavanja i da prenese neka svoja iskustva.
Citat:
broker:
Ja sam neki dan bio veoma prijatno iznenadjen kada su me telefonom pozvali iz redakcije Kurira da me pitaju mogu li da mi posalju ponudu za reklamni prostor kod njih. Ovo mozda moze da ti bude dobra ideja.
Na Balkanu gdje telemarketing nije nikada zazivio, ovo moze u pocetku da izgleda kao prijatna novina, s druge strane rast ovakvog vida oglasavanja napravio bi znacajno vecu katastrofu u odnosu na SPAM; kao sto Zombie rece:
Citat:
na srecu, u srbiji još nije razvijeno, ali zamisli da te zovu 50 firmi svaki dan da ti daju "najbolju ponudu" za proizvod XX ili uslugu YY. brisanje spama bar može da se automatizuje (donekle). a kako ceš da automatizuješ javljanje na takve pozive?!?
Citat:
broker:
Svakako bilo kakvo salnje emaila te vrste bez prethodne najave jeste spam i to treba da izbegavas. Obavestenje smes da posaljes samo onima koji su to unapred odobrili, to jest, trazili.
Ovaj citat me zbunjuje, u prvom redu kako neko moze da trazi uslugu za koju ne zna? Sto se tice najavljivanja - mislis telefonski? Inace, mozemo se sjetiti ranih dana SPAM-a, kada je isti takodje predstavljao prijatnu novinu...
Citat:
Miloje Sekulic:
Sa druge strane Internet mi pruza mogucnost da se preko javno, na njihovim sajtovima istaknutih mejl adresa ili jos bolje preko formi za kontakt koje su sve cesci i na domacim sajtovima, obratim firmama iz oblasti koju pokriva casopis i da ih obavestim o mogucnostima koje redizajnirani sajt pruza (online pristup materijalima, pretplata, pretplata na online izdanje itd).
Moje misljenje je da obrazce na sajtovima treba iskoristiti za direktni marketing, s tim se paznja u velikoj mjeri mora obratiti na sledece faktore:
1) Pazljivi izbor potencijalnih klijenata kojima cemo se direktno obratiti
2) Personalizaciju
Popunjaviti svaku obrazac (formu) pojedinacno od sajta do sajta jeste mukotrpan posao, tako da je najbolja solucija oglasiti se putem kontakt mailova koji se uglavnom nalaze na kontakt strani zajedno sa kontakt formom.
Sto se personalizacije tice, opcija Mail Marge u Wordu (Word + Access baza + Outlook) je dosta zanimljivo (+ jednostavno) rjesenje, mada iskreno nisam imao potrebu da opciju probam u praksi (moze neko da prokomentarise istu?). Takodje postoji gomila besplatnih skripti na Netu koji obavljaju slican posao.
Za kraj, personalizovani direktni mail je svakako, bar po meni,
mnogo bolje rjesenje u odnosu na "telefonsko najavljivanje" i sl...