Lazemi i ja se jako interesujem za ovaj laptop. Laptop je definitivno kucni laptop tako da performanse, memorija, hdd su negova glavna karakteristika.
U Makedoniji cena mu je isto tako dobra (niska) za te performanse.
Ja imam ova saznanja:
- Zvucnik mu je mono. bar one modele koje sam ja gledao, ali izlaz mu je stereo;
- Na jednu web stranu (mislim ciao.com) opis je dat kao "value for money" ali tip je imao problema sa grafickom kartom ATI - nije mogao da postigne vecu rezoluciju od 800 x 600 na sekundarni display i nije mogao da namesti sekundarni display da bude primiran (sto je bez veze ako oces da gledas filmove na TV-u preko njega). Ovaj problem nije bio resen ni od service HP-a, tako da... probaj pred da kupis; TO je jedino sta sam dosad nasao + tvoj post :-) ;
- Sad je bas ispao review za ovaj laptop mozes proverit na:
http://www.tech.co.uk/computin...let-pcs/review/hp-compaq-6820s
- Probaj Display obavezno, na 6270s je u redu po meni (ako to nesto znaci kako je ovaj isti model ali za velikim ekranom).
- Oko drajvera nemas problema kako da ovaj forum vec ima thread za 6270s pa to bi ti mnogo pomoglo;
- Oko graficke kartice ATI X1350: To bi bila "slaba" tacka ako se uporedi za Nvidion mozes naci performanse na netu.
Po meni ovaj laptop zaslusuje da se kupi, ako ti treba za zamenu desktop PC-a. Samo smeta mi sto ne mogu da najdem neko ko ga vec koristi pa da podeli iskustvo, a i to sto ga nisam video "u zivo" i zato sad za sad samo surfam.U Makedoniji sam obisao 5 prodavnice i nisam ga nasao da proverim display za sad. Mislim da cu sutra imati uspeha.
Pa ako neko ima sta da dodade bilo bi fino, pr. evo Ned123 bi bilo fino da pise u njegovom "guru' stilu. Mislim da ce ovaj laptop postati popularan izbor uskoro. Jel gresim?
Ako se odlucis da kupis HP 6280s, molim te pisi tvoje iskustvo. Ako ti se ne svidja ondak tu je Toshiba A215-7437:-), mozda za AMD-om i manjem ekranom ali ipak cena bi bila isto prifatljiva.
[Ovu poruku je menjao milancco dana 16.12.2007. u 22:53 GMT+1]