Slažem se većinom sa prethodnim porukama, ali izdvojiću par sitnica.
Tekst na početnoj stranici je
(izvinjavam se na upotrebi slike, ali povremeno je ćirilica zgodna da se nešto naglasi)
Obavezno ga skrati i nekako istakni glavne poruke stranice (koje god one bile), npr. ako zadržiš isti tekst podeli ga pomoću H2 zaglavlja gde ističeš osnovnu ideju narednog dela... Npr. "Naša rešenja su do 5000 puta jeftinija" i onda kako, zašto, i gde da se kupi.
Kako imaš tekst, zaista nema potrebe da ograničiš širinu teksta na manje od 800px, jer na velikim rezolucijama to onda izgleda ,,patuljasto''. A ako neko tada koristi i velike fontove (10pt na 72tpi je 10px, a na 120tpi je 16,7px) onda malo teksta može stati u jedan red.
I svakako bih preporučio da ne koristiš slike za menije, zaista nisu neophodne, a ne dodaju mnogo na doživljaju sajta (čak i umanjuju, obzirom na primedbe drugih).
A dalje, poželjno je da i linkovi odaju strukturu: znači poseta odeljku ,,Compaq'' bi bilo zgodno da bude ,,/compaq/'', a zatim pododeljci ,,/compaq/nešto'' itd.
Sve u svemu, nije loše, a naravno ponešto je i pitanje ukusa (npr. meni se čini da crvenoj boji nikako nije mesto na stranici: ni za tekst, ni za meni, ali opet, ja nemam pojma o slaganju boja, pa se na ovo i ne obaziri).
Pozdrav
Možda se moje mišljenje promenilo, ali ne i činjenica da sam u pravu.