Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Freetype i PHP pod Windows-om

[es] :: PHP :: Freetype i PHP pod Windows-om

[ Pregleda: 2711 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zeljko
Novi Sad

Član broj: 733
Poruke: 1
*.my-trion.net.



Profil

icon Freetype i PHP pod Windows-om05.10.2001. u 10:00 - pre 246 meseci
Da li bi neko mogao reci kako trebam da kompajliram neku biblioteku da bi radila sa PHP-om?
Konkretno u pitanju je Freetype biblioteka koju bi da koristim u PHP 4.06 pod Windowsom. Probao sam da je prevedem kao DLL, po prilozenom uputstvu, ali mi PHP izjavi da to nije PHP DLL i nece da se igra sa mnom :(
Za kraj i malo tehnickih detalja. Sve to trci pod Win 2k i Apache 1.3.20. od kompajlera imam VC 6.0 i Borland C++ v5.5 (samo kompajler).
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Freetype i PHP pod Windows-om04.06.2002. u 21:06 - pre 238 meseci
Jel mozes malo blize da objasnis sta si zapravo kompajlirao? FreeType, PHP ili i jedno i drugo? - Za ovo sto tebi treba treba da kompajliras I JEDNO I DRUGO! :)
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

dwarf
Beograd, Srbija

Član broj: 1328
Poruke: 336
*.yubc.net



Profil

icon Re: Freetype i PHP pod Windows-om05.06.2002. u 08:20 - pre 238 meseci
Ili da skines php4win sa http://www.php4win.de i da uzivas i ne zavitslavas se sa takvim stvarima. A PHP bi morao da moze, ako je Freetype dobro sredjen, da uveze f-je iz istog preko svoje dl() f-je. Mada...samo malo...ah, da, freetype se koristi sa TTF fontove kada se radi sa GD (i verovatno PDF) bibliotekom. Onda se ne uvozi...silly me...
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Freetype i PHP pod Windows-om

[ Pregleda: 2711 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.