Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Greska sa ajax tajmerom

[es] :: .NET :: ASP.NET :: Greska sa ajax tajmerom

[ Pregleda: 2732 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Prokleta_Nedelja
Beograd

Član broj: 90608
Poruke: 450
*.teol.net.



+42 Profil

icon Greska sa ajax tajmerom16.11.2007. u 10:01 - pre 168 meseci
Stavio sam ajax tajmer koji na svakih desetak sekundi ucita novu vijest iz baze. Poslije nekoliko uspjesnih ucitavanja (nekad 3 nekad 10 ili 15 ucitavanja) dobijem sledecu gresku


o cemu se tu radi?
 
Odgovor na temu

Fedya
Fedor Hajdu
Solution Architect
Emaratech
Dubai, UAE

Član broj: 28246
Poruke: 790
*.intens.co.yu.

Jabber: fedya@elitesecurity.org
Sajt: devtechgroup.com


+34 Profil

icon Re: Greska sa ajax tajmerom16.11.2007. u 10:07 - pre 168 meseci
Verovatno neka poruka u bazi nije dobro formatirana.
Pokreni debug, vidi tacno kod koje poruke puca, pretpostavljam da ce uvek biti ista, i proveri validnost html-a koji saljes. Pretpostavljam da imas neki znak koji ne moze da prikaze kako treba (< treba zameniti sa &lt; itd.).
Every hamster has his day.
 
Odgovor na temu

miodrag77
Miodrag Dragic
NS

Član broj: 43159
Poruke: 59
*.ADSL.neobee.net.



Profil

icon Re: Greska sa ajax tajmerom16.11.2007. u 13:31 - pre 168 meseci
proveri dali nesto u html pravis dinamicki iz code behind.
to moze da bude problem.

primer

labela na HTML-u

label1.text = "<a href='default.apsx'>bla</a>'" - ovo je u kodu
 
Odgovor na temu

Prokleta_Nedelja
Beograd

Član broj: 90608
Poruke: 450
91.191.23.*



+42 Profil

icon Re: Greska sa ajax tajmerom16.11.2007. u 18:36 - pre 168 meseci
izgleda da mi se ovo desava samo na jednom racunaru, mislio sam da je problem kod svakog kompa... Sta li moze biti ako mi je problem samo na jednom kompjuteru? Gresku mi prijavljuje i u exploreru i u firefoxu
 
Odgovor na temu

VerbatimBOT
Aleksandar Dragosavac
Senior .NET Developer

Član broj: 84129
Poruke: 228
*.3dnet.co.yu.



Profil

icon Re: Greska sa ajax tajmerom21.11.2007. u 01:08 - pre 168 meseci
Ako je novija verzija Firefoxa u pitanju, imaš Tools - Error Console (tu je verovatno izlistana ta greška, i imaš link pored nje) - klikni na link pored greške i prikazaće ti tačno gde nastaje greška (ukoliko je js greška).
Winners never quit, quitters never win.
 
Odgovor na temu

Prokleta_Nedelja
Beograd

Član broj: 90608
Poruke: 450
91.191.23.*



+42 Profil

icon Re: Greska sa ajax tajmerom21.11.2007. u 11:06 - pre 168 meseci
error konzola kaze
Warning: Error in parsing value for property 'display'. Declaration dropped.
Source File: http://www.nekimojsajt.com
Line: 0
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: ASP.NET :: Greska sa ajax tajmerom

[ Pregleda: 2732 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.