Da li postoji mogucnost da se iskljuche neki servisi iz single-user mode-a bez loadovanja kompletnog sistema ?
npr. da promenim neki config ili plist file
npr. da promenim neki config ili plist file
Potpis
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.