Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PHP i Mysql - Dvije razlicite baze

[es] :: PHP :: PHP i Mysql - Dvije razlicite baze

[ Pregleda: 1585 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dragan.zm
Doboj

Član broj: 87035
Poruke: 94
161.51.11.*



Profil

icon PHP i Mysql - Dvije razlicite baze07.10.2007. u 16:17 - pre 160 meseci
Pozdrav, novi sam u php i mysql, pa bi molio ako neko ima kakav primjer kako da na jednoj stranici upotrijebim konekciju da dvije razlicite baze ?

Kako god probam, uvjek jedna radi druga neradi, ili druga radi jedna neradi.
Jel ima kakva kvaka ?
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
77.46.208.*

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: PHP i Mysql - Dvije razlicite baze07.10.2007. u 17:06 - pre 160 meseci
Ovako bi trebalo da radi:

Code:
$konekcija1 = mysql_connect(blabla);
mysql_select_db('baza1',$konekcija1);

$konekcija2 = mysql_connect(blabla);
mysql_select_db('baza2',$konekcija2);

...

mysql_query('select from blabla',$konekcija1);

...

mysql_query('select from blabla',$konekcija2);


Takođe, pogledaj npr. ovo
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP i Mysql - Dvije razlicite baze

[ Pregleda: 1585 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.