Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

greska prilikom exporta u excel ... c#

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: greska prilikom exporta u excel ... c#

[ Pregleda: 1879 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ghost2k3
Lat45.2508; Lon19.3919

Član broj: 25133
Poruke: 690
82.208.195.*

Jabber: ghost2k3
Sajt: www.zombo.com


+8 Profil

icon greska prilikom exporta u excel ... c#08.09.2007. u 13:58 - pre 167 meseci
Nasao sam neku klasu na netu za export datagrid-a u excel, pa sam je malo preradio.
Kada kliknem na export, otvara se file save dialog, gde naravno upisem ime i kliknem na save.
Posle toga dobijem sledeci exception:

"Old format or invalid type library (Exception from HRESULT:0x80028018(TYPE_E_INVDATAREAD()))"

To sam dobijao i sa neizmenjenom klasom. Znaci moje promene nemaju veze sa tim.

Zanima jel to ima veze sa referencama koje sam ubacio u projekat (Microsoft.Office.Interop.Excel, ...) ili sa necim drugim?
Imam instaliran Office 2003 i naravno ukljucene dodatke prilikom instalacije za .net.
 
Odgovor na temu

ghost2k3
Lat45.2508; Lon19.3919

Član broj: 25133
Poruke: 690
82.208.195.*

Jabber: ghost2k3
Sajt: www.zombo.com


+8 Profil

icon Re: greska prilikom exporta u excel ... c#08.09.2007. u 14:33 - pre 167 meseci
Poceo sam sebi da odgovaram.
Evo resenja, naravno M$ je nesto zajebao:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;320369
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: greska prilikom exporta u excel ... c#

[ Pregleda: 1879 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.