Cena je sa ovog linka, ako se naruči preko neta imas 2% popusta. Danas sam se čuo sa njima to je to.
Evo linka:
http://www.xxxxxxxxxxxx.com/index.php?art=3358
( ja san iz Negotina, da li neko može da mi kaže da li je to neka ozbiljna firma)
Samo sam iskopirao podatke, moguće da su pogrešili kada malo bolje razmislim.
Mislim da će raditi odlično bar 5 god. U firmi za pripremu za štampu koristim Athlon na 2.6 GHz, 2G rama na 400, Asus deluxe sa nforce2 ploču i Ati radeon 9550. Kupio sam ga 2003. god i platio 1500 eura, a i sada radi kao zmaj, u photoshopu radim sa fajlovima od po 1,5Gb, samo malo sporije snima na hdd, ali ubija, treba to videti. Naravno na XP.
Ne znam, već nekoliko noći ga proučavam, žena će me ostaviti.
Najviše se žurim sada kada sam u Blicu pročitao ovo za kredite, ubiše me. Imam još sutra da se odlučim, pa ne mogu da čekam da mu padne cena. Kad samo pomislim da će mi prokletnici za 5 god. otplate kredita uzeti 55.000 din. zastanem da razmislim.
Pre neki dan sam na Novom Beogradu malo čačkao neke laptopove, i oni sa 17" imaju poprilično veću radnu površinu, što je meni i potrebno. Stvarno je drugačiji osećaj.
Sada imam neki FS celeron sa 256 rama i muka mi je od njega! Osim za net, nije nizašta više, ah da zimi možeš da se ogreješ na njemu! Ćini mi se da sam komotnije radio na svom prvom kompu pre 10 godina, hehe
Možda presečem i uzmem Toshiba Satellite A200-1MI videću, ali u svakom slučaju vidimo se sledećeg vikenda na istom mestu sa novom zveri!
Zajeb... su ti krediti, ali ako ostavim pušenje, kafice na svaka dva sata u caffe, smanjim izlaske u grad.... možda se odlučim za ovaj laptop od 1370 hehe
Posle sa se setio: Gde je tu smisao života i uživanja!
EDIT by JOJO847: Reklama nije dozvoljena.
[Ovu poruku je menjao JOJO847 dana 20.08.2007. u 10:44 GMT+1]