Ja ga pazario u Eltimu pre dvadesetak dana najviše zbog toga što je stvarno jeftin za LCD dijagonale 32in (81 cm) - 37.800 din. Pa šta reći ?
Svakako nije za zaljubljenike perfekcije slike i zvuka, naročito ako gledaš naše TV programe preko obične antene. Međutim kada pustič DVD ima lepu, veliku sliku, mislim da je za te pare super varijanta za kućni bioskop (sa nekim malo boljim kompletom zvučnika 5+1). Ima dosta opcija podešavanja slike i zvuka a nadam se da ću uskoro kupiti neki HD DVD plejer da bih iskoristio HDMI (HD ready). Završna izrada je solidna (uopšte ne liči na one kineske varijante ), proizveden je u Evropi i jedino mi se ne dopada daljinac zato što je suviše tanak a dugačak i često se zeznem i okrenem ga naopako a i dugmad za programe i zvuk nisu standardno u obliku kruga već nešto drugačije postavljeni ( traži vreme za navikavanje).
Sve u svemu zadovoljan sam kupovinom za moje kućne potrebe ali svakom preporučujem da ode do prodavnice i pogleda ovaj TV i sam donese zaključak. Mislim da je odnos cena - kvalitet super i samo ću dodati da se isti model nudi u drugim prodavnicama za 51.000 din.
P.S.
Evo jednog holandskog (belgijskog) sajta na kome su tehničke karakteristike ovog modela:
http://be.beko.com/product-detail.php?product=100313
[Ovu poruku je menjao gstamenko dana 26.07.2007. u 17:44 GMT+1]