Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Dinamicke check box kontrole

[es] :: .NET :: Dinamicke check box kontrole

[ Pregleda: 1847 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sivan347
.NET Programer
Beograd

Član broj: 84406
Poruke: 101
*.fiberop.matgnet.com.



Profil

icon Dinamicke check box kontrole12.07.2007. u 15:27 - pre 171 meseci
Radim sajt u asp.net 2.0 tehnologiji (Master pages - ContentPlaceHolder). U jednoj aspx strani imam kontrolu MultiView sa 3 View kontrole. U drugoj View kontroli imam PlaceHolder u koji dinamicki iz koda ubacujem CheckBox kontrole:
CheckBox cb = new CheckBox();
cb.ID = "check_" + row["SubContest_id"].ToString();
cb.Text = row["contest_name"].ToString();
cb.CssClass = cssClass;
cb.Width = 190;
cb.Height = 30;
ph_Lige.Controls.Add(cb);

i jedan Button. Na Button klick event treba da pronadjem koji su check box -ovi cekirani. Pokusao sam da idem petljom foreach(Control c in ph_Lige.Controls) kroz PlaceHolder ali on mi uvek vraca ph_Lige.Controls.Count = 0. Imali neko kakvu ideju kako to da uradim na drugi nacin?

p.s. CheckBoxList kontrola nije u opticaju
 
Odgovor na temu

jablan

Član broj: 8286
Poruke: 4541



+709 Profil

icon Re: Dinamicke check box kontrole12.07.2007. u 15:37 - pre 171 meseci
Iste checkboxove moraš da kreiraš i u postbacku, pre nego što ti se izvrši click handler.
 
Odgovor na temu

dusty
Predrag Glumac
Zemun, Srbija

Član broj: 15383
Poruke: 549
*.ptt.yu.

Sajt: www.mika.rs


+6 Profil

icon Re: Dinamicke check box kontrole12.07.2007. u 15:40 - pre 171 meseci
Djes druze Hmm, ovo mi je nesto poznato lige .... a sta to pravis
Probaj ovo: rekreiraj kontrole bez obzira na da li je post back i ukljuci ViewState. Trebalo bi da se stanja checkbox-ova popune iz ViewState-a i posle zavrti kroz petlju da proveris sta je cekirano u click eventu.
America national sport is called baseballs. It very similar to our sport, shurik, where we take dogs, shoot them in a field and then have a party.
 
Odgovor na temu

sivan347
.NET Programer
Beograd

Član broj: 84406
Poruke: 101
*.fiberop.matgnet.com.



Profil

icon Re: Dinamicke check box kontrole12.07.2007. u 16:07 - pre 171 meseci
Kako da ih rekreiram kad zavise od predhodno izabranih parametara? Znaci prvo se izabere u View 2 odredjeni parametri od kojih zavisi koliko ce CheckBox-ova biti.
 
Odgovor na temu

sivan347
.NET Programer
Beograd

Član broj: 84406
Poruke: 101
*.adsl-2.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Dinamicke check box kontrole12.07.2007. u 19:41 - pre 171 meseci
Uspeo sam ali sam parametre morao da cuvam u session promenljivama. Da li je to uredu?
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Dinamicke check box kontrole

[ Pregleda: 1847 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.