Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Refleksija C#

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Refleksija C#

[ Pregleda: 4175 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Lazar-I

Član broj: 6950
Poruke: 169
*.ptt.yu



+727 Profil

icon Refleksija C#05.08.2003. u 14:55 - pre 200 meseci
Ako znam naziv klase (string naziv="MyClass"), kako da napravim njenu instancu ?
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
199.171.112.*



+6 Profil

icon Re: Refleksija C#05.08.2003. u 18:23 - pre 200 meseci
Mislim da je najbolje da koristiš Assembly.GetType(imeTvojeKlase) da dobiješ instancu Type klase, a onda koristiš Activator.CreateInstance da dobiješ objekat tog tipa.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Refleksija C#

[ Pregleda: 4175 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.