Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

POST varijable poslati kroz header()?

[es] :: PHP :: POST varijable poslati kroz header()?

[ Pregleda: 2089 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sadamX

Član broj: 58825
Poruke: 42
91.150.76.*



Profil

icon POST varijable poslati kroz header()?15.06.2007. u 20:23 - pre 208 meseci
Kako mogu sa strane koja inače samo vrši redirekciju da prosledim na odredišnu stranu nekoliko promenljivih POST metodom uz pomoć header() funkcije.
Ili možda na neki drugi način, ali bez submit dugmeta.
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Engineering Manager
MENU Technologies
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4391
91.150.112.*

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: POST varijable poslati kroz header()?16.06.2007. u 10:18 - pre 208 meseci
Verovatno može uz pomoć cURL-a. Bez njega, teško, mada verovatno nije nemoguće.
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

sadamX

Član broj: 58825
Poruke: 42
91.150.76.*



Profil

icon Re: POST varijable poslati kroz header()?16.06.2007. u 12:54 - pre 208 meseci
Odustao sam.
Ipak ću da sakupim sve u jedan formular i poslaću ih na onLoad() event.
Hteo sam da izbegnem javascript al šta je tu je.
 
Odgovor na temu

Ivan.Markovic

Član broj: 97763
Poruke: 330

Sajt: security-net.biz


+19 Profil

icon Re: POST varijable poslati kroz header()?17.06.2007. u 10:29 - pre 208 meseci
Mozes da koristis "307 Temporary Redirect", ali radice ti samo u IE (tj znam da ne radi u Operi i FF).

p.s. Evo malo sigurnosnih detalja oko ovog zahteva.
“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” - Dalai Lama
XIV
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: POST varijable poslati kroz header()?

[ Pregleda: 2089 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.