Svašta...
Pa kupi ono šta ti treba. Ako često igraš auto-simulacije onda uzmi volan, ali rađe još malo uštedi pa kupi nešto što valja... Ne pratim uopće te igraće dodatke, džojstike i to, ali vidim na jednom cjeniku da je, kao što si i sam reko, taj volan
low-end model stoga bih ti preporučio da ga preskočiš jerbo ćeš bacit pare - ako ti zbilja treba volan onda kupi kvalitetan, a ako misliš da bi i najslabiji model bio dovoljan onda se zapitaj da li ti uistinu treba volan?!
Što se web kamere tiče, meni bi to bila posljednja stvar koju bi kupio za kompjuter... Stvarno ne vidim smisao toga, u početku bi se vjerojatno malo zabavljao i snimao samog sebe i onda bi ti dosadilo i zaboravio bi na nju. Imam par frendova koji imaju web kameru i s njom ne rade niš, stoji im na monitoru i skuplja prašinu. Svaka čast onima koji su našli primjenu i koji ih redovito koriste, ali takvi znaju i sami dal im kamera treba il ne.
Sve u svemu, možda bi najbolje bilo ne kupiti ništa nego sačuvati pare, s vremenom će se već naći nešto za ubost.

Don't take life too seriously... Nobody gets out alive, anyway.