NS-Online
Član broj: 123566 Poruke: 2 *.dynamic.sbb.co.yu.
|
Pozdrav!
Imam jedan problem i mislim da vi ovde možete da mi pomognete u koliko to naravno želite.Radim u ProEngineer-u aktivno 2 godine,tj toliko me uče.E sad imam projekat da uradim školjku automobila Yugo 45.Da li znate kako bi to mogao da uradim najednostavnije i da li imate neki predlog tj već urađen model.
PS.ovo mi je jako bitno!Hvala u napred!
|
|
| |
|
bokisha Constructor Vrsac
Član broj: 58101 Poruke: 440 *.adsl-1.sezampro.yu.
Sajt: proizvodnja.googlepages.c..
|
S obzirom da radis skoljku za YUGA 45 imas dve opcije da odradis, jer je to veoma nezgodan posao.Na tebi je sada velika odgovorst
Prva ti je najobicnije modelirinje, posto neces imati slozene povrsine, maximalno sto ces da "obaras ivicu 2/45" i sve bi trebalo da ti se ukopi "pod vinklu" hehehehehe.
Druga opcija, znatno ozbiljnija, ali ako obecas da ces napraviti aerodinamicniju, jacu, bolju, lepshu, cvrscu ... skoljku, hehehe,
i nikako da kazem koja je to opcija => SURFACE DESING.
JA bih radio preko ovog, ne bih ti predlagao SHEET DESING, iz razloga sto smatram da imas daleko komlikovanijih oblika koje ces veoma tesko odraditi preko SHEET-a.
P.S.
Imaces tu mnogo posla
Pozdrav
|
|
| |
|
koscani
Član broj: 21971 Poruke: 108 *.teol.net.
|
|
|
| |
|
mvucetic Nova Pazova
Član broj: 41937 Poruke: 10 *.rcub.bg.ac.yu.
|
Pazi Surface Design ce ti svakako pomoci....ali ipak to je yugo tako da nebi trebalo da imas puno problema oko pravljenja zakrivljenih povrsi...ipak je to samo yugo :D
.......ali ako budes imao problema slobodno posali PM rado cu ti pomoci
|
|
| |
|