Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

asp početnik datasource

[es] :: .NET :: asp početnik datasource

[ Pregleda: 2901 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

west_herc
west_herc

Član broj: 103549
Poruke: 160
*.tel.net.ba.



Profil

icon asp početnik datasource16.04.2007. u 10:43 - pre 177 meseci
e ovako, početnik sam u asp-u i sad radim sa visual web developer express 2005 sa C#.

Zanima me, kad imam jednu tablicu u bazi, dodam dataset (kako dodati tu tablicu u dataset?), e sad, hoću da te neke podatke postavim na formu. Dodam 2 textBoxa i pitanje je kako da ih bindam za određene objekte u tablici.
Budući da imam sqldatasource, kako ću nešto selektati.

Jel ide ono SqlDataSource.NEKIFILL(nekiparametri);

Molim vas bilo kakvu pomoć jer jako mi je hitno a nikako da dokučim!

Hvala.
 
Odgovor na temu

Shevchenko
Nikola Vasiljevski

Član broj: 37756
Poruke: 218
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.vasiljevski.com


+2 Profil

icon Re: asp početnik datasource16.04.2007. u 12:34 - pre 177 meseci
Pa zar sve to ne ide automatski kada radis sa jednom tabelom?
Levo iz Server Explorera (u VS2005 , mislim da je u Express-u Database Explorer) samo prevuces tabelu na formu i sve ce sam uraditi :)
Ovo je najbolje resenje za pocetnika.
Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Les Brown
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: asp početnik datasource

[ Pregleda: 2901 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.