Citat:
ognjenm: Koristim ja vec par mjeseci i prilicno sam zadovoljan, jedino ponekad nije moguce skinuti postu preko pop3 jer nesto zaglupi dok se ne ulogujes preko web-a. Mada se bojim da sad kada su poceli naplacivati ne bude vecih ispada kako bi ljudi prelazili na placeni nalog. Mada je po meni 50$ po nalogu preskupo.
Istina, zna se desiti povremeno problem sa pop3, ali ne traje dugo, vec nakon par sekundi proradi kako treba. Nemislim da ce to biti sve cesce, mislim da ce ici na bolje - ipak je ovo jos sve u beta fazi. Nema razloga da vrse pritisak na nas koji koristimo "Free" servis, svejedno bi koristio gmail i i dalje imao email od 2GB.
50$ nije puno za email od 10GB, sa garantovanih 99,9 uptime (BEZ SPAMA), jest da trenutno nemam pare koje bih dao za to
Citat:
ognjenm: E da ako sam dobro primjetio nije moguce vidjeti attachment-e direktno iz mail klijenta vec moras da ides na web, sto je veliki minus.
Nije istina, attachment mozes normalno preuzeti i pregledati u email klijentu, to svakodnevno radim.