Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !

[es] :: Visual Basic 6 :: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !

Strane: 1 2 3

[ Pregleda: 8303 | Odgovora: 48 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz2.dlp63.bih.net.ba.



Profil

icon Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !25.03.2007. u 19:17 - pre 184 meseci
Prvo otvorite fajl koji se zove "Cjenovnik ruckice.ksl" i učitaj te e kada želim sačuvati to onda se javlja greška zašto ?

Hitno mi je potrebna pomoć oko greške u kodu,nemogu da skužim zbog čega mi javlja grešku kada hoću da sačuvam promjene koje sam unio u cjenovnik.
Molim sve one koji znaju u čemu je fazon neka mi pomognu.

Hvala puno !
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.dialup.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !25.03.2007. u 20:29 - pre 184 meseci
Koliko vidim, nije ti ispravan fajl, tj. nesto je poremeceno u sadrzaju posto se sada razlikuje broj redova za neke od artikala. To je vidljivo i iz same liste. Posalji originalni *. ksl fajl koji je ispravan.

Inace, mozda ne bi bilo lose da ti objasnim kako "tvoj" program radi. Za ispravno funkcionisanje bitno je nekoliko informacija:

1) Broj redova koji odredjuju jedan podatak i koji se ponavljaju za svaki podatak - bez izuzetka (u prvom primeru za koji sam napravio "tvoj" program to je bilo 45
2) Redni broj reda gde pise naziv proizvoda (obicno prvi red)
3) Redni broj gde pise cena (bio je 6-ti po redu

Najkomplikovnija operacija je cuvanje izmena, gde je cela stvar zamisljena da se kopira originalni fajl koji bi sluzio samo za citanje, ide se red po red i prepisuju svi podaci u tzv. novi tj. izmenjeni fajl - naravno redovi za cene se upisuju izmenjeni i oni se preskacu pri citanju.

Ti si poslao fajl koji ima narusenu strukturu, tj nema dosledan broj redova za svaki od podataka.

[Ovu poruku je menjao goranvuc dana 25.03.2007. u 21:40 GMT+1]
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.dialup.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 11:15 - pre 184 meseci
Dakle, izgleda da si savladao problem citanja razlicitih formata fajlova, ali imas problem kod upisa:

Potrebno je da kod upisa znas samo 2 parametra: broj linija i broj reda u kom je cena, a onda u proceduri upisa imas (obrati paznju na komentar koda), ovde imas primer gde je cena u redu broj 5:
Code:

'Pozicioniranje na cenu i punjenje redova do cene
objStreamR.SkipLine
For intCounter = 1 To 3 ' ovo 3 ti je broj redova do reda sa cenom (4) - broj preskocenih redova do cene (1)
    objStreamW.WriteLine objStreamR.ReadLine
Next

'Pozicioniranje na sledeci naziv i punjenje redova do naziva
objStreamR.SkipLine
      
For intCounter = 1 To 47 ' ovo ti je ukupan broj redova (52) - broj reda u kom je cena (5)
    objStreamW.WriteLine objStreamR.ReadLine
Next


Dakle, dao sam ti opstu "matematiku" gde samo treba da znas gore navedena 2 parametra.
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz.dlp62.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 15:00 - pre 184 meseci
Nemam reči na tvoje komentare !


Hvala ti BURAZ na e-mail-u !!!
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.DIALUP-SMIN.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 15:12 - pre 184 meseci
Mislim da tvoja ironija nije na mestu. Pogledao sam tvoj projekat i dao sam ti smernice gde gresis i kako da cuvas podatke bez obzira na format.

Nisam primetio da ti je iko drugi pomogao oko ovog celog posla, a da te podsetim kako je krenulo: pitao si kako da se konektujes na taj tvoj nestandardni *.ksl fajl, ja sam ti napisao program kojim to radis, onda si pozeleo da menjas cene i da sacuvas izmene, ja sam ti i za to napisao program, onda si naleteo na problem sa razlicitim formatima, sada sam ti i tu pomogao tako sto sam ti objasnio o cemu se radi i dao ti princip po kom mozes obraditi sve tvoje formate - zato ne mislim da tvoja ironija ima opravdanje.
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz.dlp62.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 15:18 - pre 184 meseci
Ma uredu je buraz,nisam ništa ružno rekao sve je ok.
Hvala ti još jednom.

POZDRAV !!!
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz2.dlp349.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 17:11 - pre 184 meseci
Pozdrav još jednom,mislim da si dao krivo objašnjenje za ovaj problem gdje si jednu te istu stvar opisao samo drugim rječima i nsi dao jasno obrazloženje.

Citiram "For intCounter = 1 To 3 ' ovo 3 ti je broj redova do reda sa cenom (4) - broj preskocenih redova do cene (1)"


Po ovom obješnjenju ova dva broja bih uvijek trebala da budu ista,

NPR ;

base #Ruckica_SCH_U94021; -----------------------------------------------------
local
JedinicaMjere = #kom,
BrojVijaka = 1,
DuljinaRuckice = 33, DebljinaRuckice = 33, VisinaRuckice = 33,
PromjerRuckice = 33, --------------------------------------------------------------
cijena = 2.3,
count = #units,



Znači po tvom obrazloženju ovdje je broj redova do reda sa cijenom br.6, a broj preskočenih redova do cijene br.6

Zatim u drugom dijelu,NPR ;

For intCounter = 1 To 47 ' ovo ti je ukupan broj redova (52) - broj reda u kom je cena (5)

Dali se misli na ukupan broj redova do sledečeg naziva artikla npr;

(base #Ruckica_SCH_U94021; do sledećeg naziva artikla base #Ruckica_SCH_U94022;)

Zatim broj reda u kome je cijena,dali se ovdje misli na broj reda cjene za jedan artikal ili broj redova od cije jednog artikla do cijene drugog artikla.

Možda misliš da sam glup,ali ništa nisi detaljisao ljudima koji se po prvi put susreću na ovakav način s ovim problemom.

Ovo u opče nije ispravno i neodgovara rješenju problema.

Neželim više smetati i moljakati za pomoć,potražit ću je na drugom mjestu.

Hvala puno !
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.DIALUP-SMIN.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 18:05 - pre 184 meseci
Nisam ja dao pogresno obrazlozenje, vec ti lose tumacis, ali hajde ponovo:
Citat:
Neznalac:Citiram "For intCounter = 1 To 3 ' ovo 3 ti je broj redova do reda sa cenom (4) - broj preskocenih redova do cene (1)"

Kada kazem preskocenih redova mislim na naredbu SkipLine (u prevodu: preskoci liniju) koju imas samo jednom - znaci taj broj je u tvom slucaju uvek 1. To je prva nejasnoca koju si valjda sad shvatio.

Citat:
Neznalac:Dali se misli na ukupan broj redova do sledečeg naziva artikla npr;
(base #Ruckica_SCH_U94021; do sledećeg naziva artikla base #Ruckica_SCH_U94022;)
Da, mislim na ukupan broj ponavljajucih redova, ili ti OD NAZIVA DO NAZIVA ako tako hoces.

Citat:
Neznalac:Zatim broj reda u kome je cijena,dali se ovdje misli na broj reda cjene za jedan artikal ili broj redova od cije jednog artikla do cijene drugog artikla.

Da, misli se na broj reda cene (u ovom tvom slucaju koji sad citiram to je 7)

Citat:
Neznalac:Možda misliš da sam glup,ali ništa nisi detaljisao ljudima koji se po prvi put susreću na ovakav način s ovim problemom.

Nigde nisam rekao da si glup, a i ja se isto prvi put srecem sa ovim problemom isto kao i ti.

Citat:
Neznalac:Ovo u opče nije ispravno i neodgovara rješenju problema.

Ovo jeste ispravno, a meni je sad zao sto sam ti uopste i pomagao nakon prethodnog loseg iskustva, gledacu da mi se to vise ne ponovi. Pomoc si dobio zato sto niko drugi i nije hteo da ti pomogne, ali siguran sam da ces se snaci vec za ubuduce.
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz.dlp310.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 20:18 - pre 184 meseci
Pročitao sam tvoje objašnjenje i smatram da nije ispravno a evo i kako,

Ako si rekao ovo da;

“Kada kazem preskocenih redova mislim na naredbu SkipLine (u prevodu: preskoci liniju) koju imas samo jednom - znaci taj broj je u tvom slucaju uvek 1. To je prva nejasnoca koju si valjda sad shvatio.

”Da, mislim na ukupan broj ponavljajucih redova, ili ti OD NAZIVA DO NAZIVA ako tako hoces”

“Da, misli se na broj reda cene (u ovom tvom slucaju koji sad citiram to je 7)”

A ispoštujem ovo tvoje kroz primer ručkica NPR ;

base #Ruckica_SCH_U94021;
local
JedinicaMjere = #kom,
BrojVijaka = 1,
DuljinaRuckice = 33, DebljinaRuckice = 33, VisinaRuckice = 33, PromjerRuckice = 33,
cijena = 2.3,

Po tvom cod bi bio ;

objStreamR.SkipLine
For intCounter = 1 To 7 ' ovdje je broj reda cjene od vrha naziva artikla
objStreamW.WriteLine objStreamR.ReadLine
Next


objStreamW.WriteLine objStreamR.Read(2) & "cijena = " & objItem.SubItems(1) & ","


objStreamR.SkipLine
For intCounter = 1 To 43 ' ovdje je boj redova od naziva do naziva artikla
objStreamW.WriteLine objStreamR.ReadLine
Next

Next


I još kažem za čitanje ovaj cod ;

If objStream.Line Mod 39 = 1 Then 'Ako je ovo broj reda naziva,ali mi ovdje još nije jasno zašto 39 ako imam 43 reda

strData = objStream.ReadLine

strData = Replace(strData, "base #Ruckica_", "")

strData = Replace(strData, ";", "")

Set objItem = lvDataRuckice.ListItems.Add(, , strData)
End If


If objStream.Line Mod 39 = 6 Then ' Ako je ovo broj reda cijene,ali mi ovdje još nije jasno zašto 39 ako imam 43 reda

objStream.Skip 2

strData = objStream.ReadLine

strData = Replace(strData, "cijena = ", "")

strData = Replace(strData, ",", "")

objItem.SubItems(1) = strData
End If

Ako misliš da je to tvoje rješenje onda gješiš ja sam to isprobao ali ne redi neželi da snimi unos.
Evo ti i datoteke kao primer.

I još nešto samo da ti kažem da ne radim ovo za prodaju kako si ti naglasio u e-mailu,nego imam program koji sam kupio i u njemu nepostoji unos cjenovnika nego kada god dobijem nove cijene ja moram odnijeti ih ovom programeru kako bih mi on unio cjenovnik i naplatio mi novu nadogradnju.A ima puno da unosim preko notpeda.A što se tiče programa on je zaštićen.

Pozdrav i nemoj se ljutiti sto sam se okomio na tebe,ja sam ti nudio cjenu koja je realna po mojoj procjeni,jer nije to bogzna kakav program,ali nažalost nisi htjeo prihvatiti.Pa ako hoćeš da ovo završimo preko foruma onda mi pomozi ako nećeš ja sam već u potrazi za VB programerom.

POZDRAV !
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.dialup.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 20:41 - pre 184 meseci
Ja i dalje tvrdim da sam ti korektno uradio posao i objasnio kako da menjas kod za razlicite formate, ali...

Pozdrav i sve najbolje!
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz2.dlp467.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !26.03.2007. u 21:05 - pre 184 meseci
Ok stari ako ti tako kažeš neka ti bude necu ti više smetati !

Sory !
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz.dlp336.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !27.03.2007. u 10:55 - pre 184 meseci
Za sve ostale forumaše ovo pitanje je i dalje otvoreno !

POZDRAV SVIMA •••
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz.dlp165.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !07.05.2007. u 16:08 - pre 183 meseci
Pozdrav svima :

Joša jednom bih se nadovezao na ovo pitanje a tiče se dodavanja artikla u ovom istom kodu koji je okačio goran,a tiče se datoteke .ksl

Pa me još samo interesuje kako da utrpam pri dodavanju novi artikal u ovoj datoteci, a u suštini ovdje bih trebalo ova uraditi :

base #Traka_NOVI_ARTIKAL;
local
Params = #ITraka,
JedinicaMjere = #m,
Duljina = 0, Sirina = 0, Debljina = 0.0,
NadmjeraKantiranja = NadmjeraKantiranjaPoStranici,
cijena = 0.0,
tSifraDekora = #H1348ST8,
tVrstaTrake = #ABS,
draw = ( tSifraDekora = #NULL ) ? #false : #true,
count = ( tSifraDekora = #NULL ) ? #none : #units,
colr = 0, colg = 0, colb = 0, alpha = 1, Tekstura = #Egger_Dekor_H1348ST8.tex,
flags = #K,
dKolicina = ( Duljina + NadmjeraKantiranja ) / 1000, units = dKolicina * ( 1 + ( GbPovecanjeKolicine ? ( GdPovecanjeKolicine / 100 ) : 0 ) ),
tRazmaci = #__ + ( GbPovecanjeKolicine ? #POV : #_______ ) + #_,
tUserSifra = #4503033, tOpis = #NOVI_ARTIKAL_EicheCremChamp, $ObjectName = #4503033_Kant_ABS_22_0.4_EicheCremChamp,
$dCijenaKantiranja = Params.dCijenaKantiranja,
hotstring = #h1348st8;
shape
colr = colr, colg = colg, colb = colb, alpha = alpha, texture = Tekstura,
type = #panel, x = Sirina, y = Duljina, z = Debljina;
pricedef tUserSifra;
CijenaTrake = dKolicina * cijena,
CijenaKantiranja = Duljina / 1000 * $dCijenaKantiranja,
Cijena = CijenaTrake + CijenaKantiranja;
priceend;
pricemod #;
Condition = 1;
priceend;
pricemod #;
Condition = 1,
Cijena = Cijena * ( 1 + GdMarzaZaPlocasteMaterijale );
priceend;
pricemod #;
Condition = GbTrakeGrupa2,
CijenaGrupa2 = Cijena;
priceend;
pricemod tRazmaci;
Condition = GbOpisDioSifre;
priceend;
pricemod tOpis;
Condition = GbOpisDioSifre;
priceend;
enddef;


zNAČI KADA BIH SE DODAVALO TREBA DA UTRPA JEDAN OVAJ KOMPLETNI COD U KOJEM BIH SE NAZIV ZVAO "NOVI ARTIKAL" I GDJE BIH CIJENA BILA 0,ŠIRINA BILA 0 ITD...

A kasnije bih tom artiklu mijenjao stavke preko drugih opcija,koje su već napravljene.

Da skratim,kako da još dodajem ispog zadnjeg koda u datoteci .ksl kompletan cod od jednog artikla koji bih se zvao novi artikal.

Neznam dali bih trebalo da strimujem svaki red u datoteci .ksl,ali ako je tako kako onda reci da mi samo doda 1 cod artikla na kraju datoteke .ksl,ili ima neka fora.

HVALA I POZDRAV !!!
 
Odgovor na temu

rgdrajko
Beograd

Član broj: 117734
Poruke: 710
80.93.249.*



+3 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !10.05.2007. u 01:43 - pre 183 meseci
Najbolje je da ovo uradis preko klase.
rgdrajko
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz.dlp139.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !10.05.2007. u 13:01 - pre 183 meseci
Kako sa klasama,dali imas ideju.

POZDRAV !
 
Odgovor na temu

rgdrajko
Beograd

Član broj: 117734
Poruke: 710
80.93.249.*



+3 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !10.05.2007. u 21:43 - pre 183 meseci
Normalno. Za klase sam specijalista. Ulozene godine truda su se isplatile. Kod klase kada jednom definises objekat i njegove osobine i metode, posle samo radis sa tim objektom, sto je veoma lako bez obzira sto je proslo mnogo vremena i sto si skoro sve zaboravio u vezi tog objekta. Tu je VB da te podseti na osobine i metode. Isplati se detaljno prouciti klase. Nije pravi programer onaj koji ne poznaje objektno programiranje. Jeste uzasno tesko, potrebni su meseci, godine, ali je sve posle lako.
rgdrajko
 
Odgovor na temu

Aleksandar Ružičić
Software Architect, Appricot d.o.o.
Beograd

Član broj: 26939
Poruke: 2881

Jabber: krckoorascic@gmail.com
Sajt: krcko.net


+44 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !10.05.2007. u 22:29 - pre 183 meseci
Citat:
Nije pravi programer onaj koji ne poznaje objektno programiranje.

a sta bi rekao za one programere koji su napisali npr windows gde je 80% koda u c-u, 5% u asm-u a ostalo u high-level jezicima (tj objektnim jezicima)? jel oni nisu "pravi" programeri?
objektno orijentisano programiranje je samo jedan od nacina programiranja (ideja o oop je postojala odavno, ali je tek krajem 70ih zazivela medju programerima) i poznavanje oop-a nije kriterijum po kojem programeri mogu da se svrstavaju na "dobre" i "lose". ima ljudi koji u "masincu" mogu da napisu mnogo kvalitetnije aplikacije od nekih "dobrih" programera koji koriste sve pogodnosti objektno orijentisanog programiranja (nisam ja protiv oop-a, i ja volim da programiram u objektnim jezicima, oop je po meni odlicna ideja i mnogo olaksava programiranje, ali nije nesto bez cega se ne moze i sto je "a must to know")
 
Odgovor na temu

rgdrajko
Beograd

Član broj: 117734
Poruke: 710
80.93.249.*



+3 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !10.05.2007. u 23:06 - pre 183 meseci
Ocigledno me nisi dobro shvatio. U masincu nema potrebe za objektnim programiranjem, a to sto su pisali u C-u je zbog toga sto tadasnji C jezik nije ukljucivao objektno programiranje, a oni su dovoljno prakticni da ne menjaju ono sto odlicno radi. Ma ne mislim da su losi oni koji ne poznaju objektno programiranje. I sam sam se desetinama godina mucio sa stotinama hiljada nepreglednih linija koda koje sam nocima ispravljao, uspesno izbegavajuci da naucim objektno programiranje. Objektno programiranje je mnogo, mnogo lakse za programiranje i odrzavanje programa. Zamislite da imate 3MB izvornog koda i da niste upotrebili klase. Pa to ni hiljade programera posle mesec dana ne bi znalo sta se u koju varijablu upisuje, koje se procedure i gde izvrsavaju. Preko objektnog programiranja to se sve svodi na desetine objekata sa kojima lako manipulisete.
(Ovaj gospodin gore na pocetku je napisao veoma kratak kod za koji mi je trebalu dugo vremena da utvrdim sta i kako radi i tesko je za ispravljanje. Da je uradio preko objekata za nekoliko sekundi bi sve bilo razumljivo i moglo bi lako da se ispravi.)
rgdrajko
 
Odgovor na temu

goranvuc
Goran Vucicevic
Novi Sad

Član broj: 4934
Poruke: 1846
*.dialup.neobee.net.



+41 Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !10.05.2007. u 23:35 - pre 183 meseci
Ako mislite na mene pod opisom "ovaj gospodin gore" da bi stekli kompletnu sliku prvo pogledajte temu http://www.elitesecurity.org/t250757 koja se zatim nastavila u ovoj temi, pa onda komentarisite napisani kod. Svaki program, pa i onaj najjednostavniji se pise po odredjenim projektnim zahtevima, a oni su u ovom slucaju "rasli" od obicnog pitanja pa na kraju do male aplikacije za rad sa specificnim datotekama. Na kompletno osnovno resenje nije potroseno vise od pola sata rada, a sta je posle od toga napravljeno ...

Vi nam sada "otvarate oci" sa otkricem OOP u VB-u ali dalje od filozofiranja jos niste stigli. Nemojte se ljutiti, ali nemate prava da me "uzimate u usta" u ovom slucaju, jer ne mislim da je potrebno za ovako trivijalne probleme koristiti klase.

Molio bih Vas da nastavite sa konstruktivnim doprinosom forumu koji prikazujete u zadnje vreme postavljanjem korisnog koda i komponenti, kao i aktivnim ucescem u diskusijama, pa da ne ostane samo na "mozes to preko klase" vec da i na konkretan nacin prikazete sta pod tim mislite i kako bi Vi resili ovaj problem.

Pozdrav!

[edit]Uklonjeni svi sujetni komentari[/edit]

[Ovu poruku je menjao goranvuc dana 11.05.2007. u 10:47 GMT+1]
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.tz2.dlp402.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !11.05.2007. u 20:14 - pre 183 meseci
Vidim da je na ovoj temi postalo mnogo vruće,a ja sam za vas mala maca,ovako ja sam samo imao problem sa ovom datotekom iz koje treba uzeti ili učitati u neku apliakciju NAZIV,OPIS,ŠIRINU,VISINU,DUŽINU,CIJENU. i to da se mogu ove stavke fino izmijeniti i po mogućnosti dodati novi artikal u tu datoteku,gdje bih naziv artikla bio NOVI ARTIKAL,a ove ostale stavke bih bile na nuli 0,a ostatak cod-a bih ostao isti.Ja stvarno nemam puno rjeci na ove vase komentare pošto vidim da ste obadvojca mozgovi,zato vas ja sada prepuštam ako možete ovo dovrštiti do kraja a dao bih vam i ponešto novca.

LJEP POZDRAV OBADVOJCI .
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Hitno potrebna pomoć oko greške u kodu !

Strane: 1 2 3

[ Pregleda: 8303 | Odgovora: 48 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.