4n0n
Član broj: 94410 Poruke: 68 *.tel.net.ba.
|
@totovic - Axaptu upravo proucavam u zadnje vrijeme. Imam dva tutoriala, nisu losa, ali men se cini koliko sam god mislio da sam upucen u neke stvari, sad kad vidim X++ i MorphX vidim da sam samo otvorio pandorinu kutiju. I nakon dva tutoriala upravo sam nasao M.O.C. (MS official course) o Axapti koji je na DVDu, i treba skinuti dooobra 33 parta po 50MB. Valjda ce vrijeme pokazati neke rezultate. Znam da ovo nije djecja igra, i da treba bit u svemu pomalo, programiranje, SQL, pa i cak neki elementi ekonomije se javljaju. Mislim to je neophodno kod implementacije, jer ipak moras znati ono sto radis, mislim vrijeme je pokazalo da biti danas developer nista ne znaci ako ne poznajes jos neku materiju, tipa strojarstvo, ekonomija, medicina, i onda je to druga prica... Vidim da ovdje nema razmjene linkova, sto je za svaku pohvalu, jer bi se vremenom ovo sve pretvorilo u veliku share-aonu. Isto tako skuzio sam ta ti imas malo vise iskustva od mene vezano za ovu tematiku, pa me zanima tvoje misljenje o svemu ovome, mislim da mogu iskupiti kvalitetnih ljudi oko sebe, koji imaju volje raditi, a znanje ce doci vremenom, (btw. govorim o ekipi apsolvenata) firma vec postoji, ali u Njemackoj, oni su voljni raditi outsourceing, kao i u svim ostalim bransama, radi svoga profita. Ja u svemu tome vidim svoju priliku, pa racunam, zasto ne?
|