Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

skripte za php-fusion

[es] :: Web dizajn i CSS :: skripte za php-fusion

[ Pregleda: 2922 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon skripte za php-fusion19.02.2007. u 12:47 - pre 177 meseci
zasto nece da mi rade scripte za php-fusion , kao sto je sneg i ostalo?
 
Odgovor na temu

emranonline
Emran Bajrami
Tu i tamo

Član broj: 105825
Poruke: 179
82.114.68.*



+1 Profil

icon Re: skripte za php-fusion21.02.2007. u 16:30 - pre 177 meseci
meni je sve to lepo radilo.
gde stavljas javascript code?
ja sam to stavljao u maincore.php.
pokusaj tako
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: skripte za php-fusion23.02.2007. u 12:12 - pre 177 meseci
OVO MI NAPISE ,kad otvorim stranicu a stavim tu gde si rekao
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/virtual/extrachat.info/htdocs/maincore.php on line 337

 
Odgovor na temu

emranonline
Emran Bajrami
Tu i tamo

Član broj: 105825
Poruke: 179
82.114.68.*



+1 Profil

icon Re: skripte za php-fusion24.02.2007. u 20:25 - pre 177 meseci
ja stavljam javascript na kraju stranice posle ?> znaka.
evo na primer

Code:
 if (iADMIN) {
    define("iAUTH", substr($userdata['user_password'],16,32));
    $aidlink = "?aid=".iAUTH;
}
?> <!--Kraj PHP koda--!>
<script language="JavaScript1.2">

var clickmessage="Desni Klik nije dozvoljen!"

function disableclick(e) {
if (document.all) {
if (event.button==2||event.button==3) {
if (event.srcElement.tagName=="IMG"){
alert(clickmessage);
return false;
}
}
}
else if (document.layers) {
if (e.which == 3) {
alert(clickmessage);
return false;
}
}
else if (document.getElementById){
if (e.which==3&&e.target.tagName=="IMG"){
alert(clickmessage)
return false
}
}
}

function associateimages(){
for(i=0;i<document.images.length;i++)
document.images[i].onmousedown=disableclick;
}

if (document.all)
document.onmousedown=disableclick
else if (document.getElementById)
document.onmouseup=disableclick
else if (document.layers)
associateimages()
</script>

 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: skripte za php-fusion

[ Pregleda: 2922 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.