Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prekid izvrshavanja skripte !

[es] :: Visual Basic 6 :: Prekid izvrshavanja skripte !

[ Pregleda: 4438 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

CorpseEater
Core of I/O

Član broj: 959
Poruke: 268
212.200.76.*

Sajt: 127.0.0.1


Profil

icon Prekid izvrshavanja skripte !03.07.2002. u 13:47 - pre 229 meseci
Poshto sad uchim asp sa php-a (koga mnooogo bolje znam) neophodna mi je jedna stvar za koju nisam siguran da postoji u asp-u - dakle treba mi neka funkcija nalik na funkciju 'die' u php-u znachi prekid rada skripte i ispisivanje poruke na ekran.

Prekid rada skripte mi je jako bitan poshto preradjujem php skriptu u asp a sad nemam vremena da zhongliram sa razlichitim reshenjima - dakle da li ovako neshto postoji !?
Bolje šest sati u školi nego uopšte ne spavati.
--
Ko uči znaće, Ko krade imaće !

 
Odgovor na temu

jc denton

Član broj: 2358
Poruke: 1705
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Prekid izvrshavanja skripte !04.07.2002. u 01:52 - pre 229 meseci
Nisam radio sa asp-om, ali probaj Stop.

Mungose, ovo je tvoj deo ...

poz.
fire, walk with me
 
Odgovor na temu

Rodd
Rodoljub Petrović
web developer, Extreme
Beograd

Član broj: 242
Poruke: 358
*.absolutok.net

ICQ: 114756071
Sajt: www.rodpetrovic.com


Profil

icon Re: Prekid izvrshavanja skripte !04.07.2002. u 06:56 - pre 229 meseci
Response.End

U slucaju da si setovao Response.Buffer = True, Response.End ce prvo da uradi Flush pa tek onda da zaustavi izvrsenje daljeg koda. Ako to ne zelis, prvo uradi Response.Clear, pa tek onda Response.End.
 
Odgovor na temu

jc denton

Član broj: 2358
Poruke: 1705
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Prekid izvrshavanja skripte !04.07.2002. u 07:40 - pre 229 meseci
he he, bash sam lupio. Desava se ...


fire, walk with me
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Prekid izvrshavanja skripte !

[ Pregleda: 4438 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.