Da, i na tom opsegu postoji prostor predvidjen za kuce aparate, merne instrumente, telekomandu i tako to. Postoje i bezicne kartice koje na recimo Mikrotiku rade bez problema. E sad, koliko bi se sa tim usrecio pitanje je, posto vecina bezicnih telefona radi upravo na tom opsegu.
vecina ,ali moj panasonic radi na 2.4 ghz , ap i bluetooth na istoj frekvenciji bez ikakvog mesanja , to rade stari bezicni telefon ako se dobro secam , noviji su uglavnom na 2.4 .
ovo je mnogo dobro. da li je ova frekfencija licencirana? ili bi mogli da je koristimo i da se pravimo blesavi.
mnogo dobro?
zamislite link a ne mora opticka vidljivost. to sve menja. ajde jos malo da rasirimo temu pa da vidimo sta se sve moze i kako moze.
da slobodna je ali da ce to raditi ? tesko imacete previse smetnji svaki malo stariji bezicni telefon radi bas na 900 tako da mislim da je to veoma tesko ostvarivo... + zezanje oko kartica .... sve u svemu mislim da je sve to utopija... no ajde da razradimo temu nije problem...
Strale: Mozda bi mogao postovani Dragoslav Dobricic da konstruise 3d korner za 900MHz
hmm... ne kažem da ne bi radila, nego daj ti pogledaj kakva bi bila veličina te antene i kako bi se ponašala na vjetru :D ili pod snijegom :D
bolje pravi neku jagicu siguran sam da ima dosta nacrta na netu - za atv ili gsm ili nešto drugo
faraguna: hmm... ne kažem da ne bi radila, nego daj ti pogledaj kakva bi bila veličina te antene i kako bi se ponašala na vjetru :D ili pod snijegom :D
bolje pravi neku jagicu siguran sam da ima dosta nacrta na netu - za atv ili gsm ili nešto drugo