huh... sekirate me! :P
radi se o modelu P-2602HWL-D
http://www.zyxel.com/web/produ...-B239EDFB285E&display=6255
prvi problem je sto wlan sa enkripcijom skoro uopste ne radi... problem lezi u wpa driverima... ili nesto vezano za njih, uglavnom problem nije rjesiv. na njihovom forumu sam citao zalbe drugih korisnika koji se zale na iste probleme i nema rjesenja za to. uspio sam nekako da podesim da se moze spojiti na uredjaj... ali i dalje ima problema pri spajanju i pucanje veze. sto ce reci da uredjaj ide na vracanje... wlan uredjaj kojem ne radi wlan. lol
drugi problem, nisam specificirao u proslom postu, je name resolve. naime, ako se sa uredjaja pinguje adressa
www.123.com uredjaj to vidi kao 0.123.0.0. meni npr. za konfiguraciju sip-a na uredjaju treba da koristim sip.12voip.at a uredjaj to vidi kao 0.12.0.0. 2 dana sam razbijao glavu oko toga mjenjao dns podesavanja server manualno automatski sve(!) nista nije pomagalo. to su 2 stavke zbog kojih je uredjaj kupljen i namjenjen za to, a nije u mogucnosti da to radi.
ako guglate resolve name problem zyxel vidjet cete da je na drugom uredjaju taj bug dokumentovan i popravljen, a ovde to nije slucaj. da ne spominjem da je spor. to je sitan problem u odnosu na gore 2 navedena.