Prikljuci ga direkt na akumlator.Jedino podesi prenosni odnos da imas obrtanje osovine ~1obrt/`
Ako elektronski smanjis obrtaje motor nece imati snage./Ili prase mora kod vulkanizera na balansiranje ): /
ko kaze da motor nece imati snage? proko je bas u jednoj temi govorio opsirno o tome i postavio semu sto je radio za njegovu busilicu gde snaga ne opada, potrazi to
Nemojte zaborabiti da prase,jagnje,jare,vo,... nije homogeno.Gotovo je nemoguce postaviti ga uravnotezeno.Okretace se neravnomerno sto je osnovno za ovu namenu.Meso ce biti mestimicno nepeceno a mestimicno prepeceno
Neka sema bude "pocetna". Neophodan je jaci fet, koristio sam buz27, i obavezno snazna dioda od S prema D. Oscilator moze da bude i 555, nekako lepse moze da se podesi u zeljeni opseg "regulacije", i djuti..radnog ciklusa, a i daje vise struje na izlazu od cmos-a.
Invalid sam, i pravim krevet sa podizanje uzglavlja. Za podazinje planiram da iskoristim motor od brisača, kako da mu smanjim brzinu jer treba da radi sporije..
Pozdrav i hvala na odgovoru unapred.(Molim za neko prostije objašnjenje jer se u elektroniku slabo razumem)
Jeli imas krevet kojem se mehanicki podize uzglavlje onom ruckom kod nogu pa bi umjesto da neko okrece rucku koristio motor
od brisaca ili neki slican?
Nebom stupa, nebom lupa moja generacija., jedan po jedan, srest ćemo se svi...