Da li neko moze da mi objasni kako da u Mozilla Thunderbird 1.5.0.8 u odredjeni folder uvezem gomilu poruka (1000+) u .eml formatu koje sam prethodno izvezao iz jednog manje poznatog programa FoxMail?
Pa ima File/Open saved message i tako moze da se uveze - ali samo jedna po jedna poruka! Necu da pominjem da ni lud ne bih ponavljao tu operaciju 1000+ puta! :) Pregledao sam ceo program i mislim da nigde u njemu ne postoji opcija za ono sto meni treba, sto je veliki nedostatak programa. Pa postoji li neki drugi nacin, npr. uz pomoc neke ekstenzije (trazio sam i to, ali nisam nasao)?
Ne radi iz fajlova, samo iz drugih klijenata medju kojima nema tog FoxMaila, kao ni jos gomile manje poznatih. To je bas veliki nedostatak! Valjda ce da isprave u verziji 2.0!
Uzgred, ima li neko ideju da li nekako rucno moze da se izvede to sto mi je potrebno? Ili preko nekog eksternog programa? Dodatni problem je i taj sto FoxMail moze da izvozi samo u *.eml a ne u neki drugi program, npr Outlook, inace bih to ja lako odradio, prebacio u OE pa zatim u TB...
Pa zar ne moze Outlook da ucita .eml ekstenziju (nismo se odavno druzili, ali sam radio neke slicne stvari s IncrediMail), jer onda bih ih Thunderbird mogao mislim povuci iz Outlook-a!!! Stvarno cudno...
Misliš? ;) Da li si probao da uhvatiš sve .eml i da ih prevučeš u OE? Ipak je to M$. Taj način opisuju kao jedan od načina za import u TB. Drugi je nekim programima za konverziju tipa emlBridge i na kraju pominju i jednu ekstenziju koja radi sa atačmentima ali ima opciju uvoza .eml. Mislim da je OE najsigurniji način.