Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

maximize konzolne aplikacije

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: maximize konzolne aplikacije

[ Pregleda: 1530 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

anon75319
freelancer
Varazdin(Hrvatska)

Član broj: 75319
Poruke: 239
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon maximize konzolne aplikacije21.10.2006. u 10:22 - pre 193 meseci
Imam konzolni program u C++ koj uzima podatke i racuna ih sprema itd.
Mene zanima dali postoji funkcija koja kada se pokrene program maximizira prozor? Jer ne zelim svaki put stiskati Alt+Enter nego zelim da mi se prozor automatski maximizira pri pokretenju.
 
Odgovor na temu

android~paranoid

Član broj: 81947
Poruke: 211
*.041net.co.yu.



Profil

icon Re: maximize konzolne aplikacije21.10.2006. u 11:29 - pre 193 meseci
Idi na Properties jednog prozora, => Options => Display Options stavi Full screen,
OK pa ce te pitati da li ces za stalno.
Mislim, šta reći !
 
Odgovor na temu

anon75319
freelancer
Varazdin(Hrvatska)

Član broj: 75319
Poruke: 239
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: maximize konzolne aplikacije21.10.2006. u 21:31 - pre 193 meseci
Znam za to ali me zanima dali to mogu odraditi programom jer ljudi koji koriste taj program neznaju za takvo podesavanje a prog zahtjeva da bude full screen da se sve dobro prikaze
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: maximize konzolne aplikacije

[ Pregleda: 1530 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.