Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

printeri na mrezi

[es] :: C/C++ programiranje :: printeri na mrezi

[ Pregleda: 1937 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

erkan
Sarajevo

Član broj: 12339
Poruke: 267
*.team.ba.

ICQ: 238530669


Profil

icon printeri na mrezi19.09.2006. u 14:45 - pre 183 meseci
Pozdrav svima,

kako mogu dobiti podatke o printerima na mrezi, tj.lista printera
na mrezi sa parametrima (address, name itd.)
s tim da bude nezavisno od razvojne platforme (dakle bez MFC-a ili slicno),
npr. koristenjem API-a.




[Ovu poruku je menjao erkan dana 19.09.2006. u 16:11 GMT+1]
Samo se budala saplice na kamen iza sebe.
 
Odgovor na temu

kiklop74
Darko Miletić
Buenos Aires

Član broj: 78422
Poruke: 569
*.iplannetworks.net.

Sajt: ar.linkedin.com/pub/darko..


+13 Profil

icon Re: printeri na mrezi19.09.2006. u 15:40 - pre 183 meseci
Koristi API funkciju EnumPrinters

http://msdn.microsoft.com/libr...ry/en-us/gdi/prntspol_9fjn.asp

Tko leti vrijedi
 
Odgovor na temu

erkan
Sarajevo

Član broj: 12339
Poruke: 267
*.team.ba.

ICQ: 238530669


Profil

icon Re: printeri na mrezi19.09.2006. u 15:55 - pre 183 meseci
da,
upravo sam to gledao:
http://www.codeproject.com/printing/direktdruck.asp

zahvaljujem
Samo se budala saplice na kamen iza sebe.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: printeri na mrezi

[ Pregleda: 1937 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.