Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Potrene slike za program Auto Skola...???

[es] :: Grafički dizajn :: Potrene slike za program Auto Skola...???

[ Pregleda: 3841 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Vladica Savić
Software Developer
Toronto, Canada

Član broj: 26699

+5 Profil

icon Potrene slike za program Auto Skola...???11.09.2006. u 11:51 - pre 240 meseci
Cao ljudi, skoro da sam zavrsio program za auto skolu sto se tice programskog dela, ali mi je problem da nadjem slike koje se koriste u testovima (mogu da ih iskeniram pa tako ubacim u komp i program ali mi to ne odgovara zbog kvaliteta (raskrsnice, problemske situacije i sl.)). Zna li\ima li neko takve slike? Bio bih neizmerno zahvalan...
Pozdrav Vlada

Odgovor na temu

djricky
AS200305

SuperModerator
Član broj: 1046
*.ricky.verat.net.

+225 Profil

icon Re: Potrene slike za program Auto Skola...???12.09.2006. u 13:42 - pre 240 meseci
vrlo verovatno da je neko nekim copyrightom zastitio te slike koje bi ti da skeniras... tako da... bolje crtaj sam ili plati...

Odgovor na temu

Vladica Savić
Software Developer
Toronto, Canada

Član broj: 26699

+5 Profil

icon Re: Potrene slike za program Auto Skola...???13.09.2006. u 08:09 - pre 240 meseci
Ja mogu da nacrtam jednu, dve, eventualno tri do pet slicica koje ce relativno dobro da izgledaju, ali graficki dizajn nije ono cime se ja bavim, a da platim nekoliko hiljada za te slicice onda ja nemogu da profitiram. A bi jos radio taj program kao besplatan onda mi se to nikako ne isplati...

Pa, sta da radim onda...

BTW-Ipak mislim da slike koje se koriste za tu svrhu nisu zasticene, ali ako gresim neka me neko ispravi...

[Ovu poruku je menjao VladaLe dana 13.09.2006. u 09:42 GMT+1]

Odgovor na temu

[es] :: Grafički dizajn :: Potrene slike za program Auto Skola...???

[ Pregleda: 3841 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.