Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

debuger

[es] :: C/C++ programiranje :: debuger

[ Pregleda: 2120 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

marko000
marko vucinic
Beograd

Član broj: 6501
Poruke: 63
*.eunet.yu



Profil

icon debuger23.04.2003. u 11:55 - pre 235 meseci
Pretpostavljam da ima dosta vas koji vec duze vreme radite sa visual studiom.
Jako bi bilo korisno(za mene a i za ostale polupocetnike) da neko napise neki opusten tutorial,upustvo etc. kako se koristi debuger i malo pojasni neka pitanja...

npr. sta treba da uradim kada idem kroz kod sa f11 i kada debuger dodje do istream ili ostream;on mi trazi odredjeni direktorijum...

marko
 
Odgovor na temu

Mrav
Aleksandar Mraović
.net programer u Wireless Media
Beograd

Član broj: 6532
Poruke: 279
*.beograd-2.tehnicom.net

ICQ: 197419540


Profil

icon Re: debuger24.04.2003. u 10:15 - pre 234 meseci
Postoji dobra knjiga koju preporucujem "C++ Debagovanje", ali slazem se da bi i jedan tutorial dobro dosao kao intro.
Lepota je u jednostavnosti.

Cis.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: debuger

[ Pregleda: 2120 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.