Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

FATAL: erealloc(): Unable to allocate...

[es] :: PHP :: FATAL: erealloc(): Unable to allocate...

[ Pregleda: 2986 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Sauron
Nemanja Pantoš
Administrator informacionih sistema u
Pokrajinskom sekretarijatu za
informacije Izvršnog Veća AP..
Futog

Član broj: 780
Poruke: 417
*.dial.InfoSky.Net

Jabber: sauron@elitesecurity.org
Sajt: www.tolkien.rs


+1 Profil

icon FATAL: erealloc(): Unable to allocate...26.02.2003. u 17:28 - pre 240 meseci
Sad ne znam da li ovaj problem spada pod php, mysql i apache ali napisacu ga ovde...

Otvorio sam hosting na veratu i uploadovao bazu i sajt.
I pocelo mi se javljati sledeci error:

FATAL: erealloc(): Unable to allocate 245760 bytes
[Tue Feb 25 02:37:48 2003] [error] [client 195.250.104.55] Premature end of script headers: /VDOMAINS/htdocs/.exec/php

A pojavljuje se samo kod nekih sripti koje pokusavaju da pristupe vecoj kolicini teksta iz baze...

Tehnicka podrska kaze da je baza lose usnimnjena...
Sta vi mislite?

10 SIN
20 GOTO HELL
 
Odgovor na temu

jablan

Član broj: 8286
Poruke: 4541



+709 Profil

icon Re: FATAL: erealloc(): Unable to allocate...27.02.2003. u 06:48 - pre 240 meseci
vidi okači parče kooda u kome se dešava greška, alokacija par stotina kilobajta ne bi trebalo da bude neki problem...

takođe, pogledaj sledeću adresu
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.InfoSky.Net

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: FATAL: erealloc(): Unable to allocate...27.02.2003. u 14:40 - pre 240 meseci
ovo pitanje stvarno nema veze sa php-om. ne znam sta da ti kazem. postuj kod, ali mozda je bolji forum za to linux (ili koji vec os imaju u veratu) ili deamons..
 
Odgovor na temu

6544616a006e
Nadej Kilec
Bukulja

Član broj: 10080
Poruke: 44
*.telia.com

Sajt: www.gnu.org


Profil

icon Re: FATAL: erealloc(): Unable to allocate...30.04.2003. u 02:47 - pre 238 meseci
To ne bi trebalo da bude neobjašnjiva greška. Na opasno "zakrčenim" mašinama (a Verat standardno ima kante od računara u svojim prostorijama) sasvim je moguće (rekao bih i normalno) da se pojavi ovakva greška. Prosto NEMA više raspoložive memorije koja može da se alocira (rezerviše na razumljivom jeziku)...
---
GNU's Not UNIX
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: FATAL: erealloc(): Unable to allocate...

[ Pregleda: 2986 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.