Citat:
Pravilnik nisam procit'o, niti ga namijeravam citat, ne pravim sudske tuzbe da citam pravila, nego postujem na forumu.
pravila su vezana za forum a ne za sudske tuzbe, tako da je tvoja obaveza kao korisnika EliteSecurity foruma da ih procitas, prihvatis i da ih se pridrzavas. Ukoliko svesno krsis neka od pravila foruma tvoji postovi ce biti brisani, nisam hteo da ti brisem/editujem neke poruke u ovoj temi (iako jesu za brisanje/menjanje) ali smatraj ovo upozorenjem! Svako sledece krsenje pravila i/ili vredjanje korisnika od tvoje strane ce biti sankcionisano brisanjem tvojih poruka.
Citat:
Druga stvar, ja ne ocekujem nikakvo znanje da mi neko da tek tako, nego predpostavljam da ovaj forum sluzi upravo tome, rijesavanju programerskih problema.
da resavanju problema, ali tek ako si ti nesto zapoceo pa si zapeo u nekom koraku, a da ti neko jednostavno da ceo kod, to ne mozes ocekivati, mada to ipak zavisi od raspolozenosti ostalih clanova foruma (kao sto pise u pravilniku, koji si obavezan da procitas!) a izjavama tipa:
Citat:
Kao sto je Marko_L puk'o tek tako da cu ovo koristiti za spam, ja sam isto tako rek'o da nisam odavno procito gluplji komentar, jer ako malo razmislis shvatit ces da nebi bilo glupljeg nacina za spam od ovoga koji je Marko_L predpostavio.
u kojima vredjas druge korisnike (u ovom slucaju Marka) ti odbijas ostale clanove da ti pomognu.
Citat:
Druga je stvar sto su tebe postavili za mod-a pa se sad ufuravas na neke stvari koje nemaju veze sa mojim pitanjem.
ne nameravam da ti se pravdam ali ja mislim da sam svoje mod mesto zasluzio samo svojim trudom, nicim vise. ukoliko imas primedbi na moje moderisanje mozes ih izneti u forumu namenjenom za to, a ne ovde.
da se ne bi napravila rasprava koja nije u duhu VB&ASP foruma ova tema ide pod kljuc!
[Ovu poruku je menjao krckoorascic dana 27.08.2006. u 17:49 GMT+1]