Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

citanje iz mysql baze

[es] :: Flash :: citanje iz mysql baze

[ Pregleda: 2809 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mickey.co.ba
Miralem Halilovic
Sarajevo, BiH

Član broj: 26263
Poruke: 136
*.222.36-130.bih.net.ba.

Sajt: 11betting.com


Profil

icon citanje iz mysql baze30.07.2006. u 21:23 - pre 186 meseci
pozdrav svima, dali mi moze neko napisat ili dat link do kakvog tutorijala koji objašnjava kako pročitati neki tetx iz mysql baze...
 
Odgovor na temu

mickey.co.ba
Miralem Halilovic
Sarajevo, BiH

Član broj: 26263
Poruke: 136
*.dlp96.bih.net.ba.

Sajt: 11betting.com


Profil

icon Re: citanje iz mysql baze01.08.2006. u 22:52 - pre 186 meseci
imal koga? mislim da je ovo jednostavno za onoga ko zna :D
 
Odgovor na temu

stolex
Ilic S Stojan
Niš

Moderator
Član broj: 28386
Poruke: 245
194.106.186.*

ICQ: 61028708
Sajt: www.stojce.com


+2 Profil

icon Re: citanje iz mysql baze02.08.2006. u 14:01 - pre 186 meseci
Ne mozes direktno da citas (bar ne u AS2.0).
Moras da koristis neki skript koji je pisan za to. Uglavnom je to php posto koristis mysql bazu. Onda taj tekst samo ocitas, vratis string i to je to.
Naravno taj php fajl pozoves iz Flash-a sa LoadVars.load() i dobices nazad to sto ti php vrati.
Ako ne znas kako da napises php da cita bazu idi na php forum ovog sajta nacices sigurno.
To beer or not to beer?
- Shacksbeer -

http://www.nislija.be/
 
Odgovor na temu

mickey.co.ba
Miralem Halilovic
Sarajevo, BiH

Član broj: 26263
Poruke: 136
*.dlp48.bih.net.ba.

Sajt: 11betting.com


Profil

icon Re: citanje iz mysql baze04.08.2006. u 00:43 - pre 186 meseci
hvala ti ali nasao sam vec, sada imam drugi problem, kada procitam bazu u flasu dobijem text kao npr naslov|text|datum e sad kako to da radjelim u array...

koristio sam split("|") funkciju ali ne funkcionise kako treba...

ovako imam nesto


Code:
Actions.informacija = function(inf){
   c.text = inf
};


u jednom dynamic polju dobijem ovo: naslov|text|datum

sljedece npr ne radi:
Code:
Actions.informacija = function(inf){
   c = inf
};




e sad zelim da mi se pojavi samo prvo ili drugo, pokusavao sam ovako:
Code:
Actions.informacija = function(inf){
   c.text = inf.split("|");
   c = c[0];
};


al nece!
 
Odgovor na temu

stolex
Ilic S Stojan
Niš

Moderator
Član broj: 28386
Poruke: 245
194.106.186.*

ICQ: 61028708
Sajt: www.stojce.com


+2 Profil

icon Re: citanje iz mysql baze04.08.2006. u 12:58 - pre 186 meseci
taj string sto primas trebalo bi da ucitavas sa LoadVars, i onda ga hvatas na event onData ili onLoad.
mozes li da das ceo kod gde pozivas i gde ucitavas te podatke.
split("|") meni radi odlicno, nesto si drugo tu zabrljao.
To beer or not to beer?
- Shacksbeer -

http://www.nislija.be/
 
Odgovor na temu

mickey.co.ba
Miralem Halilovic
Sarajevo, BiH

Član broj: 26263
Poruke: 136
*.222.36-130.bih.net.ba.

Sajt: 11betting.com


Profil

icon Re: citanje iz mysql baze04.08.2006. u 19:05 - pre 186 meseci
hvala rijesio sam...
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: citanje iz mysql baze

[ Pregleda: 2809 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.