Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

c# i login na stranicu..

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: c# i login na stranicu..

[ Pregleda: 3635 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Igor Kovačević

Član broj: 12736
Poruke: 244
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon c# i login na stranicu..26.07.2006. u 11:50 - pre 184 meseci
Zanima me kako da uđem na stranicu koja zahtjeva login...

Konkretno me zanima ova...

http://www.vip.hr/sp/d_sendSMS?

Da li je moguće logirat se na tu stranicu direktno iz aplikacije i kako??

Jel moguće ono s http://www.vip.hr/sp/d_sendSMS?&username&lozinka.... tak nesto..?!? ;)

pozdrav svima!
In nature, nothing is ever right. Therefore, if everything is going right ... something is wrong.
 
Odgovor na temu

misk0
.: Lugano :. _.: CH :.

SuperModerator
Član broj: 634
Poruke: 2824
*.adsl.ticino.com.

ICQ: 46802502


+49 Profil

icon Re: c# i login na stranicu..26.07.2006. u 14:43 - pre 184 meseci
U svakom slucaju mozes probati http://www.stranica.com?user=pero&pass=perinpass

Moras obratiti paznju da su user i pass parametri koje moras procitati sa prve forme, tj nisu genericki.

:: Nemoj se svadjati sa budalom, ljudi cesto nece primjetiti razliku ::
 
Odgovor na temu

dusty
Predrag Glumac
Zemun, Srbija

Član broj: 15383
Poruke: 549
213.137.127.*

Sajt: www.mika.rs


+6 Profil

icon Re: c# i login na stranicu..26.07.2006. u 18:35 - pre 184 meseci
Zavisi kakve je autentikacija korisnika na sajtu. Pretpostavljam, posto je komercijalni sajt a ne neki intranet sajt, da je forms neka vrsta authentication ili nesto slicno. Proveri sta ti vraca nakon logina u query stringu i u cookie-u jer je sigurno u jednom od njih autorizacija i kao sta je cuva. E onda mozemo da pricamo kako da ga zeznes
America national sport is called baseballs. It very similar to our sport, shurik, where we take dogs, shoot them in a field and then have a party.
 
Odgovor na temu

rebelian
Vlada Gosic
OtaCo Inzinjering
sd

Član broj: 68762
Poruke: 11
212.200.27.*



Profil

icon Re: c# i login na stranicu..31.07.2006. u 16:38 - pre 184 meseci
mozda nesto kao, napravis frameset i tu stranu stavis u frame koji je 0px visok. a u vidljivom frame-u postavis svoju stranu. e onda u donjem frame-u punis input text kontrole javascriptom i simuliras klik na login button (name input kontrola i buttona proveri u source-u login strane). onda sakrijes svoj frame i ovaj drugi povecas. nista lakse zar ne , a da li ce da radi ...
me.Kill()
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
216.5.82.*

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: c# i login na stranicu..31.07.2006. u 22:34 - pre 184 meseci
Ako imas dobru konekciju downlodiraj ovo i pogledaj i sve ce ti biti jasno

http://download.microsoft.com/...p%20and%20Login%20Controls.wmv
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: c# i login na stranicu..

[ Pregleda: 3635 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.