Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?

[es] :: .NET :: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?

[ Pregleda: 3192 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

VerbatimBOT
Aleksandar Dragosavac
Senior .NET Developer

Član broj: 84129
Poruke: 228
*.kalik.info.



Profil

icon Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?22.07.2006. u 12:43 - pre 215 meseci
Pozdrav!
Evo naslov sve govori. Trebaju mi podaci ip adresa, ime browsera i jezik. Kako to mogu da pročitam?
U pitanju je C#.
Winners never quit, quitters never win.
 
Odgovor na temu

mii
Marko Markovic
podgorica

Član broj: 54936
Poruke: 102
195.66.163.*



Profil

icon Re: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?22.07.2006. u 19:54 - pre 215 meseci
sto se tice IP adrese moras da dodas Request.UserHostAddress.ToString() ,evo primjera :

OleDbParameter pIP = new OleDbParameter("@IP",OleDbType.Char , 20);
pIP.Value = Request.UserHostAddress.ToString() ;
cmd.Parameters.Add(pIP);
 
Odgovor na temu

VerbatimBOT
Aleksandar Dragosavac
Senior .NET Developer

Član broj: 84129
Poruke: 228
*.kalik.info.



Profil

icon Re: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?22.07.2006. u 21:18 - pre 215 meseci
Hvala!
Ae ako naidješ na ovo ostalo, postuj!
voZdra!
Winners never quit, quitters never win.
 
Odgovor na temu

zulfy
BiH

Član broj: 102366
Poruke: 5
*.tel.net.ba.

Sajt: www.prozorama.com


Profil

icon Re: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?23.07.2006. u 01:23 - pre 215 meseci
Request.UserHostAddress.ToString()
Request.Browser.(ima dosta toga)....


također ispitaj malo što sve ima u Request klasi! Sve je tamo.... barem za ovo što ti pitaš.


Realizacija je umjetnost.....
 
Odgovor na temu

VerbatimBOT
Aleksandar Dragosavac
Senior .NET Developer

Član broj: 84129
Poruke: 228
*.kalik.info.



Profil

icon Re: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?23.07.2006. u 01:32 - pre 215 meseci
Citat:
zulfy: Request.UserHostAddress.ToString()
Request.Browser.(ima dosta toga)....


također ispitaj malo što sve ima u Request klasi! Sve je tamo.... barem za ovo što ti pitaš.


Pregledao sam klasu. Nisam našao za jezik.
Gledao i u MSDN-u al nema!
Winners never quit, quitters never win.
 
Odgovor na temu

Oliver Klaćik
Vice President, Thunder Road Software
Inc.
Stara Pazova

Član broj: 34059
Poruke: 242
80.93.231.*

Sajt: www.thunderroadsoftware.c..


Profil

icon Re: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?23.07.2006. u 09:47 - pre 215 meseci
Kako si preskočio ovo: HttpRequest.UserLanguages Property?
Oliver 'FAQ' Klaćik
 
Odgovor na temu

VerbatimBOT
Aleksandar Dragosavac
Senior .NET Developer

Član broj: 84129
Poruke: 228
*.kalik.info.



Profil

icon Re: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?23.07.2006. u 13:15 - pre 215 meseci
Citat:
Oliver Klaćik: Kako si preskočio ovo: HttpRequest.UserLanguages Property?


Eeeeee Olivereeee, uvek se javiš kad treba! :)
A pa nisam gledao HttpRequest, no običan Request!
Hvala ljudi! Kad opet naidjem na problem, eto mene opet, hehe!
Winners never quit, quitters never win.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Kako da procitam: IP adresu, ime browsera i jezik?

[ Pregleda: 3192 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.