Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Punjenje tabele direktno sa com porta???

[es] :: C/C++ programiranje :: Punjenje tabele direktno sa com porta???

[ Pregleda: 2219 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pcrookie

Član broj: 6389
Poruke: 5
*.ptt.yu



Profil

icon Punjenje tabele direktno sa com porta???27.01.2003. u 21:31 - pre 237 meseci
Na koji nacin ili pomocu koje funkcije mogu u C++builder-u da punim tabelu podacima koje dobijam na rs232 com portu.Da li postoji neki postupak ili funkcija koja bi mi omogucila da te podatke smestam u tabelu koju bih napravio u c++ builderu i kako bi mogao da od tih podataka u tabelu ucitavam sam one koji su mi neophodni a ostatak izostavljam(nesto poput f-je GET TEXT TO TABLE u Exelu).Podaci mi na com port dolaze u numerickoj povorci red po red sad mogu da ih vidim samo u hiperterminalu.

Hvala braco !
 
Odgovor na temu

6544616a006e
Nadej Kilec
Bukulja

Član broj: 10080
Poruke: 44
*.telia.com

Sajt: www.gnu.org


Profil

icon Re: Punjenje tabele direktno sa com porta???09.05.2003. u 02:41 - pre 234 meseci
O tome imaš detaljno objašnjeno na Borland Communiti sajtu... Odeš tamo, ukucaš "RS232C communication" (ili slično) i dođeš do informacija.
---
GNU's Not UNIX
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Punjenje tabele direktno sa com porta???

[ Pregleda: 2219 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.