Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

import tabele?

[es] :: Baze podataka :: import tabele?

[ Pregleda: 2387 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pcrookie

Član broj: 6389
Poruke: 5
*.ptt.yu



Profil

icon import tabele?27.01.2003. u 21:35 - pre 227 meseci
Kako da u paradox tabelu importujem zapis iz hiperterminala koji se puni podacima sa comm porta?

Hvala braco!
 
Odgovor na temu

chupcko
Ima
Beograd

Član broj: 5560
Poruke: 1138

Sajt: www.google.com


+63 Profil

icon Re: import tabele?28.01.2003. u 08:07 - pre 227 meseci
Pa da si rekao koji terminal, koji podaci, koja baza, ali ajde ukratko, udri po upustvima za sve to sto nisi naveo i onda napravi neku skriptu, program (na nedefinisanom OS-u) koji ce da puni sve to koristeci ili insert ili copy :).

Dakle, daj vise podataka ako ocekujes da ti neko pomogne ili kaze cenu koliko bi te kostalo da ti se to napravi :).
CHUPCKO
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
*.verat.net



+11 Profil

icon Re: import tabele?28.01.2003. u 18:00 - pre 227 meseci
Podesi terminal da loguje sve sto dodje preko com porta u datoteku. Posle tu datoteku otvori iz svog prgorama, analiziraj podatke, isparsiraj i radi s njima sta ti je volja...

AKo hoces da imas citanje podataka u realnom vremenu, onda napisi jendostavn komunikacioni program koji ce sam da cita podatke sa COM porta i radi parsiranje..
 
Odgovor na temu

[es] :: Baze podataka :: import tabele?

[ Pregleda: 2387 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.