Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa formom i include

[es] :: PHP :: Problem sa formom i include

[ Pregleda: 2228 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sallec

Član broj: 57317
Poruke: 17
*.3dnet.co.yu.



Profil

icon Problem sa formom i include17.07.2006. u 00:45 - pre 182 meseci
Problem je sledeci:
Na glavnoj strani (index.php) postoji forma za pretragu.
Klikom na dugme za trazenje poziva se strana search.php.
Obe strane na pocetku pozivaju header.php.
Problem nastaje kad u header ubacim include do neke skripte za statistiku.
Taj include brise post vrednosti pa mi ne radi pretraga.
Problem sam resio tako sto pre pre include sacuvam potrebne vrednosti pa ih posle include vratim. Ali onda se isti problem javio i sa drugom formom.
Koji je najbolji nacin da resim ovaj problem?
 
Odgovor na temu

bojan_bozovic

Član broj: 29028
Poruke: 3292
*.pat-pool.le.sbb.co.yu.

Sajt: angelstudio.org


+392 Profil

icon Re: Problem sa formom i include17.07.2006. u 06:02 - pre 182 meseci
Resenje je da ne koristis tu skriptu za statistiku na skripti koja procesira $_POST varijable. Drugo je resenje da modifikujes skripte - ili je do tvoje ili do one za statistiku.
 
Odgovor na temu

MorPHeuS_
Darko Stojanovic
Izrada i odrzavanje web prezentacija

Član broj: 17516
Poruke: 26
212.200.139.*



Profil

icon Re: Problem sa formom i include24.07.2006. u 02:34 - pre 182 meseci
Najbolje da ostavis kod da pogledamo, jer ovako napamet ne mogu nista da ti kazem...
 
Odgovor na temu

Jezdimir Lončar
Aka Blazeme
PHP/jQuery Dev, BildStudio
Crna Gora / Pljevlja

Član broj: 74833
Poruke: 674
*.smin.sezampro.yu.

Jabber: jezdonet@gmail.com


+4 Profil

icon Re: Problem sa formom i include24.07.2006. u 20:53 - pre 182 meseci
Da... Ostavi kod pa da pogledamo...
“I never think of the future - it comes soon enough.” - Albert Anštajn (Albert Einstein)
 
Odgovor na temu

01011011
Avanade
CHICAGO, USA

Član broj: 561
Poruke: 2341
216.5.82.*

ICQ: 45747235
Sajt: www.snailtrail.net


+2 Profil

icon Re: Problem sa formom i include24.07.2006. u 21:32 - pre 182 meseci
Najbolje bi bilo da se prestanes baviti s programiranjem. Mhaha salim se :)
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Problem sa formom i include

[ Pregleda: 2228 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.