Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C++/CLI #include problem

[es] :: C/C++ programiranje :: C++/CLI #include problem

[ Pregleda: 2454 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

radoica

Član broj: 12972
Poruke: 158
*.beobug.com.



+3 Profil

icon C++/CLI #include problem06.07.2006. u 21:28 - pre 185 meseci
http://www.elitesecurity.org/t185765-CLI-include-problem
 
Odgovor na temu

tupito
Vladan Milivojevic
Beograd

Član broj: 55195
Poruke: 54
*.internet.krstarica.net.



Profil

icon Re: C++/CLI #include problem07.07.2006. u 00:07 - pre 185 meseci
http://www.elitesecurity.org/t182316-Unakrsni-include-ovi

ako zelis pun pristup formi1 iz forme2 moraces da koristis cpp fajl, a mozes i preko interfacea ako samo pozivas neku metodu iz forme1.
 
Odgovor na temu

M a t r i x
Amer Velic

Član broj: 100953
Poruke: 8
*.europronet.ba.



Profil

icon Re: C++/CLI #include problem10.07.2006. u 07:04 - pre 185 meseci
Nije potreban cpp file,C++/CLI zadrzava sva pravila vezana za datoteke,znaci ti si sve pravilno
uradio i mora raditi bez greske.Provjeri je li isti namespace.Ja sam provjerio tvoj primjer i nisam
dobio gresku sto je i razumljivo.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C++/CLI #include problem

[ Pregleda: 2454 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.