Citat:
@velja izvinjavam se javno ako sam Vas povredio/uvredio...stvarno nisam takva osoba. oprostite ako mozete, najiskrenije se izvinjavam. (nerado priznajem kad nisam u pravu--ali eto ovog puta sam bio preostro iskren) ako mogu da obrisem onu poruku koja pominje goto... rado cu to uraditi.
ma nema potrebe nista brisati - to je tvoje misljenje, i to je ok. Meni ne smeta.
Citat:
Postavlja se pitanje: 1.Zasto do sada se takav-takvi nisu pojavili?
*Nedostatak vremena usled drugih ustaljenih i vrlo profitabilnih poslova?
*Cekanje da se vidi sta ce konkurencija reci?
Drugi se nisu pojavili jer nisu imali mogucnosti. Ja sam licno zeleo da pre par godine pokrenem placanje jedne usluge preko mobilnog telefona - i imao sam problema da uopste o tome razgovaram sa kompetentnim osobama iz Telekoma i Mobtela. Na kraju me je jedan baja ututio na par firmi koje imaju ekskluzivno pravo rada. na kraju, sto se toga tice, mogu samo zakljuciti da ce jednom izaci na vidlo ko su ti mamini i tatini sinovi koji su dobili odobrenje da za nesto imaju ekskluzivu, a ispred javnih kompanija koje smo svi mi nekada finansirali...
Citat:
2.Ako se pojave ko ce to biti?
*Udruzenje samih banaka?
*Udruzenje samih malih,srednjih ili velikih privrednika,preduzetinika ili preduzeca-naozvite ih kako kod hocete...?
*Da li je moguce da se vrsi paralela izmedju 2checkout.com i takvog buduceg provajdera za placanje?
Kad se neko i pojavi, bice to neko ko ima jaaaake veze i rodbinske odnose sa ministrom finansija i guvernerom NBS, ili sa rukovodiocima jakih banaka. e onda, bato, ako hoces da primas kartice preko sajta, moraces to da radis preko te firme, i - eto monopola, koji po deiniciji - stvara ogroman profit, posebno u sveri online poslovanja kao usluge koja je kod nas na nivou pecinskog coveka...
i tako nastade internet...