Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

heap begining?

[es] :: C/C++ programiranje :: heap begining?

[ Pregleda: 2053 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

glupi

Član broj: 836
Poruke: 199
*.cmu.carnet.hr



Profil

icon heap begining?04.01.2003. u 03:09 - pre 235 meseci
Moze mi neko reci kako da dobijem adresu pocetka heap-a? Probao sam alocirat pa oslobodit memoriju ali to mi se ne cini najinteligentnijim rjesenjem.
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.rcub.bg.ac.yu

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: heap begining?05.01.2003. u 01:10 - pre 235 meseci
bez zelje da tvrdim da znam bolje od tebe, ali ipak: "sta ce ti to?".

mislim, mozda si uopste lose postavio problem. kazi sta zelis time da postignesh, pa ce ti neko mozda dati bolju ideju...
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
..g-c5300-1.dialup.nethere.net



+6 Profil

icon Re: heap begining?05.01.2003. u 01:34 - pre 235 meseci
Ja mislim da je to interno kontrolisano od OS-a.
 
Odgovor na temu

glupi

Član broj: 836
Poruke: 199
*.cmu.carnet.hr



Profil

icon Re: heap begining?08.01.2003. u 21:51 - pre 235 meseci
cisto iz znatizelje ;P, radio sam neki program te me zanima kako mogu dobit pocetak heapa, a ne pomocu gdb-a ili....
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: heap begining?

[ Pregleda: 2053 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.