Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problem sa stackom ili sa mnom :-)

[es] :: C/C++ programiranje :: problem sa stackom ili sa mnom :-)

[ Pregleda: 2683 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

erno
Ernad Besirevic
Graz

Član broj: 56944
Poruke: 261
*.liwest.at.



Profil

icon problem sa stackom ili sa mnom :-)15.06.2006. u 22:09 - pre 189 meseci
jel problem do mene ili do stacka?? na izlazu dobijam samo osmice.

Code:


#include<iostream>
#include<stack>

using namespace std;

int main()
{
    stack<int> eee;

    eee.push(6);
    eee.push(7);
    eee.push(8);

    for(int b=0; b < 3;b++)
    {
        cout << eee.top() << endl;
        //eee.pop();
    }

    return 0;
}



hvala i pozdrav
 
Odgovor na temu

Marko Stankovic

Član broj: 11
Poruke: 306
212.200.120.*



Profil

icon Re: problem sa stackom ili sa mnom :-)15.06.2006. u 22:16 - pre 189 meseci
cek, koliko vidim tebi je iskomentarisan pop? ako je tako, onda i treba da se ispisu samo osmice...
I drink to make other people interesting.
 
Odgovor na temu

erno
Ernad Besirevic
Graz

Član broj: 56944
Poruke: 261
*.liwest.at.



Profil

icon Re: problem sa stackom ili sa mnom :-)15.06.2006. u 22:31 - pre 189 meseci
e onda je do mene :-). radim vec predugo neku stvar tako da vise ne primjecujem neke sitnice. doduse, mislio sam da top metoda radi isto sto i pop s tim da vraca vrijednost sa stacka a pop je samo skine. thnx i poz
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: problem sa stackom ili sa mnom :-)

[ Pregleda: 2683 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.