Decko, ja ne znam koji je tvoj problem. Sve su ti ljudi objasnili, pogotovo @bsaric, i ti i dalje sviras istu pesmu i vrtis nas u krug. Da zakljucimo temu:
Q: Da li sam banovan za reci beyonce i photos?
A: Nisi, unesi u gugl pretragu u obliku:
"beyonce site:beyonce-photos.com" i videces da nisi banovan. Postupak ponoviti za termin "photos".
Q: Beyonce se rec nalazi u domenu, nalazi se i u titlu, a nema me medju prvih hiljadu?
A: Samo nastavi da
ne citas tutorijale koje su ti ljudi sugerisali, pa ti i dalje nece biti jasno kako to da imas keyword i u domenu i u titlu, a nema te medju prvih 1000...
Q: Nije tacno da me ne linkuje dosta sajtova... nego Google jednostavno nece da prihvati te linkove ka meni.. jednostavno ih ignorise...
A: Sa "link:" pretragom gugl ne prikazuje sve linkove, bolje koristi Yahoo, osim toga odredjeni linkovi imaju skoro nikakvu vrednost (sa foruma, blogova...) Poradi na linking kampanji mnogo bolje.
Q: Kako sam na MSN sam prvi za Beyonce Photos!
A: Zato sto MSN ima potpuno drugaciji algoritam od Gugla, sa filterima koji ocigledno nisu bas optimizovani.
Znaci sedi, citaj, shvati da su tagovi (title, domen, <h1>, i ostalo) 20% price, radi na linkovima... I ne vrti pitanja u krug kad su ti ljudi vec odgovorili detaljno na sve, lockovacu temu.
Jeff, one day you’ll understand that it’s harder to be kind than clever.