Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

"Include" lokaciju, a ne fajl.. da li je moguce?

[es] :: PHP :: "Include" lokaciju, a ne fajl.. da li je moguce?

[ Pregleda: 2193 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Hrčak
Marko Panić
Beograd

Član broj: 13347
Poruke: 153
..taman-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon "Include" lokaciju, a ne fajl.. da li je moguce?24.05.2006. u 16:08 - pre 183 meseci
Pitanje je dovoljno jasno... shvatio sam da nije moguce includeovati neku lokaciju, tipa:
include 'http://www.nekalokacija.com/nesto';
pa sam hto da pita kako je t moguce u php-u? I da li je? Ne znam ime fajla koji se ucitava, ali nije index.htm, index.html, index.php, default.html itd... Tako da molim za pomoc! Include nije ono sto mi treba, a sta je? Hvala na odgovorima! Pozdrav! :)
 
Odgovor na temu

SmilieBG
Aleksandar Skodric
NL

Član broj: 13094
Poruke: 1821
*.speed.planet.nl.



+3 Profil

icon Re: "Include" lokaciju, a ne fajl.. da li je moguce?24.05.2006. u 16:39 - pre 183 meseci
Hmz... ne znam kako u PHP-u, ali sa frame / iframe mozes...

poz,
Sale
=========
Uporedi cene i karakteristike za vise od 10.000 proizvoda, izmedju ostalog:
Digitalni foto-aparati
Mobilni telefoni
Skolski pribor
=========
 
Odgovor na temu

Gojko Vujovic
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
Poruke: 13650



+162 Profil

icon Re: "Include" lokaciju, a ne fajl.. da li je moguce?24.05.2006. u 17:22 - pre 183 meseci
http://php.net/readfile
http://php.net/file_get_contents

Citat:
Tip: You can use a URL as a filename with this function if the fopen wrappers have been enabled. See fopen() for more details on how to specify the filename and Appendix M for a list of supported URL protocols.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: "Include" lokaciju, a ne fajl.. da li je moguce?

[ Pregleda: 2193 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.