Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako optimizovati bitmape i flash

[es] :: Flash :: kako optimizovati bitmape i flash

[ Pregleda: 2104 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gonzos
Doboj

Član broj: 68687
Poruke: 293
*.team.ba.



+3 Profil

icon kako optimizovati bitmape i flash17.05.2006. u 12:14 - pre 176 meseci
Da li je moguce u flash ubaciti neki .jpg, .png, a da potom
pri startovanju flasha u full screen modu slika ostane iste velicine,
dakle da se ne "razvlaci"?
 
Odgovor na temu

White Weedow
Amsterdam

Član broj: 30680
Poruke: 89
*.dclient.hispeed.ch.

Sajt: www.mfx-club.com


Profil

icon Re: kako optimizovati bitmape i flash17.05.2006. u 14:12 - pre 176 meseci
Pa naravno da moze ako nezelis full flas site onda ubacis swf u neku tabelu ili DIV iste velicine i nece se nista razvlaciti, a ako zelis full flash site u upises ovaj CODE recimo u prvi Frame

Code:


Stage.scaleMode = "noScale"; // nece se nista razvlaciti sve ostaje orginalne velicine
Stage.align = ""; // sa ovim pozicioniras swf sada je nastimano da bude centar, "T" ti je za top "L" za levo itd.
                           i konbinujes dalje znas nadam se




[Ovu poruku je menjao White Weedow dana 17.05.2006. u 15:13 GMT+1]
Sometimes everytings is dificult!!!
But you must learn...
http://www.mfx-club.com
 
Odgovor na temu

gonzos
Doboj

Član broj: 68687
Poruke: 293
*.team.ba.



+3 Profil

icon Re: kako optimizovati bitmape i flash18.05.2006. u 15:59 - pre 176 meseci
Da, samo ja sam mislio kada napravim .exe fajl
od flash filma pa kada je to desktop aplikacija. Recimo da radim jednu
prezentaciju u koju sam ubacio fotografije koje mi se kada startujem aplikaciju
razvuku.
Pomaze li tu ovaj isti kod?
 
Odgovor na temu

White Weedow
Amsterdam

Član broj: 30680
Poruke: 89
*.dclient.hispeed.ch.

Sajt: www.mfx-club.com


Profil

icon Re: kako optimizovati bitmape i flash19.05.2006. u 15:59 - pre 176 meseci
Moze i to ako radis za Flash projektor neku prezentaciju za CD ili nesto upises ovako

ovo ubacis u prvi frame prezentcije

Code:

fscommand("allowscale","false");


A ovo isto ubacis ako zelis FullScreen mode da ti bude

Code:

fscommand("fullscreen","true");

Sometimes everytings is dificult!!!
But you must learn...
http://www.mfx-club.com
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: kako optimizovati bitmape i flash

[ Pregleda: 2104 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.