Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da učitam dva (2) byte-a sa serijskog porta?

[es] :: .NET :: Kako da učitam dva (2) byte-a sa serijskog porta?

[ Pregleda: 2477 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Bojan11
Pula,HR

Član broj: 73881
Poruke: 180
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Kako da učitam dva (2) byte-a sa serijskog porta?14.05.2006. u 20:13 - pre 178 meseci
Kako da učitam dva(2) byte-a sa serijskog porta? Pokušavao sam upotrebljavat
ReadByte ali ona učita samo jedan byte...ja bi trebao dva?
Našao sam na net-u nesto ovakvog, samo ne znam definirat ovaj Array (Dim buffer As Byte()), zašto on treba??

Code:

Dim instance As SerialPort
Dim buffer As Byte()
Dim offset As Integer
Dim count As Integer
Dim returnValue As Integer

returnValue = instance.Read(buffer, offset, count)


Hvala
Znam da više dosađujem tu sa pitanjima....
 
Odgovor na temu

hakiro
Dejan Djenic

Član broj: 27737
Poruke: 80
*.saga.co.yu.



Profil

icon Re: Kako da učitam dva (2) byte-a sa serijskog porta?15.05.2006. u 15:45 - pre 178 meseci
to je niz byte-ova
uprqavo to ti treba (i dva je niz)

da li si pogledao http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/30swa673.aspx
code je haiku
 
Odgovor na temu

Bojan11
Pula,HR

Član broj: 73881
Poruke: 180
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Kako da učitam dva (2) byte-a sa serijskog porta?16.05.2006. u 13:46 - pre 178 meseci
Riješio sam, HVALA na pomoći!
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Kako da učitam dva (2) byte-a sa serijskog porta?

[ Pregleda: 2477 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.